ТЪРСИ

Бунт в "Като две капки вода" срещу журито

Бунт в

Журито на "Като две капки вода" и особено Хилда Казасян и Маги Халваджиян отдавна предизвикват гнева на зрителите с вечното мъмрене на едни участници и величаене на други. "Нещо мъъъничко ти липсва, но не знам какво..." е коронната реплика на журито, която според ситуацията е произнасяна или от Хилда, или от Маги, или от Юлиян Константинов. След снощното шоу обаче не само зрителите, а и самите участници възроптаха срещу необективността на оценяващите."Бог дава, ама "журе" не :))))", написа Къци Вапцаров след шоуто. Той така и не можа да си обясни драстичното разминаване в оценката на публиката и музикалните капацитети, седнали на сцената, за изпълнението му на "Ако си дал" като Емил Димитров. 

Малко по-късно реагира и Иво Танев. "Благодаря на всички дали гласа си за мен. Благодаря на моите колеги от шоуто за оценките им и топлите човешки взаимоотношения! БЛАГОДАРЯ ВИ!!! Гледах записа! Да ме прощава Хилда, но този път е в грешка! Нямам мърдане от темпото!", категорично заяви вчерашният "Лучано Павароти". 

Обиден беше и водещият в сутришния блок на Нова телевизия Павел Владимиров, който за пореден път остана последен. "Благодаря на всички, които гласуваха за мен! Някои хора не оценяват колко труден за изпълнение е RW! Ta мисля най-накрая да създам една група "Да отпушим ушите на журито в "Като две капки вода"" Ето, вижте изпълнението, след като вече съм го гледал, мога да твърдя, че далеч не заслужаваше 3 най-ниски оценки и то за пореден път! PS. Благодаря на Маги, който все пак е бил на концерт на Роби и оцени пеенето ми!", отсече Павел, който на вчерашния концерт се превъплъти в Роби Уилямс. 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG