Христо Стоичков иска 5000 лв., за да защити честта на дъщеря си!

Христо Стоичков иска 5000 лв., за да защити честта на дъщеря си!

Напускането на Мика Стоичкова и партньорът й Тодор от танцувалното шоу „Денсинг старс“ не се дължи на зрителските гласове, а на нейния баща – Христо Стоичков, научи ексклузивно репортер на „ШОУ”! 

След като станало ясно, че Мика и Тодор са една от застрашените двойки, продуцентите поканили знаменития й баща да подкрепи щерка си. В предаването всяка застрашена от изгонване двойка си има защитник, който прави всичко възможно да убеди зрителите да подкрепят неговия любимец. Стоичков обаче поискал 5000 лв., за да се весне в предаването. Дори и за дъщеря си той не направил компромис - всяка негова медийна изява трябвало да бъде подплатена с 4-цифрена сума. След като продуцентите отказали да платят високия хонорар, той просто отхвърлил поканата им и по този начин решил съдбата в шоуто на любимата си дъщеря.

За да спестят някой лев, още от старта на „Денсинг старс“ на Иляина Раева беше възложено да подхвърли, че в някой от следващите епизоди ще поканят Христо Стоичков. „Ако се наложи, ще си позволя да викна и баща ти в залата“, каза тогава в ефир Раева на Мика.

Малката принцеса на Стоичков 

пък била сигурна, че има фенска аудитория и не се нуждае от помощта на именития си татко. Тя искала да избяга също от сянката му и да не я свързват единствено с него, а да се изгради като човек, който заслужава обичта и уважението на хората заради собствени заслуги. Мика до последно била сигурна, че продължава в надпреварата. По зрителски вот тя наистина била втора – след Нели Атанасова и Наско. Продуцентите обаче решили да спасят двойките на Сани Жекова и Албена Михова, и по този начин да изправят Нели Атанасова срещу Мика. До този момент бившата жена на Иво Карамански е сред фаворитите и бе логично тя да събере повече зрителски вот пред госпожица Стоичкова, която все още е 

известна основно с това, че е дъщеря на баща си

Източник на „ШОУ“ издаде, че Нели Атанасова и Наско Месечков често са на елиминации само за да стимулират гласуването, тъй като за тях интензивността на смс-те е най-голяма и по този начин се печели най-лесно.

В самото начало на шоуто Мика амбициозно заяви, че влиза в битката за Купата и планира дори да я спечели. Още с първия си танц на дансинга обаче стана ясно, че дъщерята на знаменития ни футболист е като спънат кон и салсата и меренгето не са силната й страна. Заради Христо Стоичков тя бе нарочно бутана към финалите, но отказът му да защити на живо дъщеря си предреши съдбата й и бързо резнаха крилете на гаджето на актьора Иво Аръков.

След като стана ясно, че зрителите са избрали именно Мика да напусне шоуто, тя се разрида неутешимо на сцената и дори отбеляза, че „вижда градация в себе си и не разбира какво очакват от нея, при положение че става все по-добра“. Гаджето на актьора Иво Аръков трудно понесе критиките на журито, които до този момент бяха премерени в коментарите си. От трибуната на „Денсинг старс“ Мика изрази истинско огорчение от факта, че не всички участници имат равен старт. „Аз си мислех, че тук сме се събрали хора, които започват от нулата и за първи път танцуват, а не танцьори!“, изригна щерката на Камата срещу Нели Атанасова, Сани Жекова и др.

След шоуто Мика се нахвърлила върху всички и нагрубила с тежки думи Илияна Раева

Иво Аръков едвам успял да успокои възлюбената си, която след това разгневена се обадила на баща си и го обвинила в предателство. Зад кулисите е имало словесен двубой между щерката на Стоичков и Нели Атанасова, включили се дори партньорът на някогашната художествената гимнастичка Атанас Месечков и половинката на Стоичкова – Иво Аръков, които излезли от добрия тон и разменили остри думи. Мика обвинила Нели Атанасова, че е в шоуто заради връзките си и явното бутане от страна на Илияна Раева.

Стоичкова обмисляла вариант дори да съди шоуто, но до този момент не е предприела такава крачка.

Красимир КРАСИМИРОВ

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG