ТЪРСИ

Мъртво дете пътува 40 минути върху покрива на вагон в московското метро

Мъртво дете пътува 40 минути върху покрива на вагон в московското метро

14-годишно момче от Москва почина нелепо, след като се покатери върху покрива на вагон в столичното метро. От записите, иззети от московския метрополитен, може да се определи по минути маршрутът на придвижване на момчето преди гибелта му. На 13 април в 13,10 ч. Максим се появява на станция "Шипиловская". Влакът спира и тийнейджърът заедно с тълпата от хора се придвижва към един от вагоните. После, незабелязан от никого, се покатерва върху покрива на вагона. На записите ясно се вижда как момчето ляга върху платформата.„Един от пътниците го забелязал и веднага се обадил на дежурния“, коментира пред Lifenews.ru източник от разследващите. „В този момент обаче влакът вече бил навлязъл в тунела и момчето умира, удряйки си главата в първото препятствие. 

Абсурдът идва след това. Още 40 минути – до 13,50 тялото на детето е било върху вагона, а влакът продължавал движението си по своя маршрут. Тревога вдигнал един от машинистите, който забелязал тялото и веднага спрял влака.

„Само след две минути напрежението по релсите било спряно и тялото на тийнейджъра било свалено от покрива на вагона. То било предадено на пристигналите медици, които за съжаление само констатирали смъртта на момчето. Според тях то било починало вследствие на черепно-мозъчна травма, която свалила скалпа му“, разказва още източникът.

 

https://www.youtube.com/watch?v=T4WVhlklix4&list=UU-5d-QB8E4X9YYtRvU0We8A

 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG