ТЪРСИ

Гадателят на елита Стенли-Съни: 3 родни знаменитости ще умрат до края на 2015 г.!

Гадателят на елита Стенли-Съни: 3 родни знаменитости ще умрат до края на 2015 г.!

Стенли Топалов-Съни, който се оказа таен довереник на починалата наскоро бизнесдама Миропа Кьосева, изведнъж стана изключително търсен от шоузвездите и към услугите му прибегнали дори политици. 
 


- Съни, каква е прогнозата ти за България?
- България ще се оправи през 2017-а. Икономиката ни ще стъпи на крака и дори ще почнат да се връщат от чужбина млади българи. 

- А какво ще правим до 2017-а?
- Ще ходим по мъките пак. Този, когото ще изберат българите да управлява като „първи глас” в „оркестъра”, ще се провали, но преди това да стане, самочувствено ще върлува 2 години. Служебното правителство ще се разпадне за нула време. На изборите ще има поредните спекулации с гласовете и е възможно да се наложи прегласуване. 

Ще се разкрият големи далавери с подкупи

Ще има искане за отварянето на секретни дела. Чакат ни нови „екшъни” по улиците на София. 

БСП, Коалиция за България и АБВ ще се обединят – ще проумеят, че разединени губят. Така или иначе, няма да са първа сила. Бойко е 50 на 50. След изборите ще се появят огромни проблеми с новоприети закони, които ще посегнат на конституцията. Някои от тях ще навредят на работата на МВР. Отново ще сме свидетели на „неразкрити” убийства и ненаказани престъпления. 

Църквата освен авторитет ще изгуби и част от имотите си. Успоредно с това обаче ще има масова реставрация на храмове в страната. За съжаление ще гръмнат нови разкрития за сексуални извращения на хора с висок сан в църковните среди и това ще засили хомофобска вълна в страната. 

- Как ще се впише България в световната картина?
- Оставаме си нежелани имигранти навсякъде. Ще се издигнем в очите на чужденците обаче с успехи в медицината. През 2015-а наши лекари ще направят впечатление на световен конгрес за борбата срещу ХИВ и СПИН. Аз познавам болни и знам как се чувстват – колко са отблъснати и неразбрани, как се крият и умират от страх да не бъдат разобличени. В тази връзка ще придобием световен авторитет заради постижения на наши специалисти в лечението и социализацията на такива болни. И в момента се работи в тая посока, но ще дойде видим успех. И то - на световен форум. 

Един много богат човек, богат от порядъка на краля на Бруней, ще плати един наш голям дълг. ЕС ще ни подаде ръка за подобряване на условията на живот в сиропиталищата и затворите ни. След май 2015-а ще започне да се чувства раздвижване в туризма. Ще почнат да ни посещават повече туристи не само от Европа, но от Азия и Африка. Мъж на средна възраст, учил в чужбина, ще оглави Външно министерство. Той ще спечели доверие и голям авторитет с патриотизма си. Две жени министри ще има в новия МС. 
До 2015-а обаче ще се разделим завинаги с три големи родни знаменитости!...

- В битов план как ще се решават въпросите на хората?
- До края на 2015-а на два пъти ще има масови проблеми с парите за ток и вода. Иначе стоките за бита ще запазят някакъв баланс, с леко покачване на цените. 

- Ще продължат ли природните катаклизми?

- Ще имаме отново проблем с природни катаклизми 

в края на тази година и в средата на следващата – 2015-а. Не само по Черноморието, но и в речни и планински райони. Проблемите засягат селата около Видин, градовете Троян, Силистра, Карнобат, Русе, Провадия, Вълчедръм, Якоруда, Шабла, Ямбол и Пловдив. Лоша поличба за зърното и доста големи неприятности, свързани с водоемите в страната ни, виждам. Трябва да внимаваме с реките Янтра, Тунджа и Осъм. Ще има проблем с язовир „Копринка” и около него... 

Едно интервю на Емилия КЪНЧЕВА 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG