ТЪРСИ

Александър Найденов: Изгоних Елен за "морален курвалък"

Александър Найденов: Изгоних Елен за

Александър Найденов и Елен Колева този път са се разделили окончателно. Това съобщава майонезеният бос в интервю за "Галерия". Връзката на богаташа и актрисата продължи близо 6 години, разкъсвана от страст и люти скандали, почти винаги започващи от медиите."Пенсионирах" Елен. Преди година й дадох втори шанс да бъде лоялна, а се омаза до уши. Има жени, които или не могат, или не искат, или и двете, да бъдат чувствено верни само на мъжа до себе си. Елена е точно от тях", казва Найденов.

Според майонезения бос изневярата не се състои само в сексуалния си аспект. "Знае се, че най-мощния сексуален орган е мозъкът. За мен няма разлика дали си го слага с друг, или мечтае да го направи. Да се кълне пред мен, че ме обича, пред друг - че е влюбена в него, а пред трети - че иска да я "изчака" да приключи с първите двама?! Това се нарича "морален курвалък!", обяснява Александър. 

Богаташът признава, че е купил на Елен Колева апартамент, скъп автомобил и й е създавал всички условия да се чувства луксозно. Признава й, че е казал "няколко добри думи" за нея пред шефа на Народния театър Павел Васев, за да назначи на щат изгората му. Сега обаче си е променил мнението. "Нека ръководството на театъра да си преценява доколко е уместно да държи в трупата си тази "популярна звезда", казва той. 

"Олинеза" е само 15% от личното ми бизнес портфолио, а майонезата е само 20% от бизнеса на фирмата. Тъй че само с 3% отговарям на прякора си Майонезата. Ако някой иска прякори, може да ми вика "Дядката", заявява Александър Найденов. 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG