Бившата на Люси Дяковска я докара до фалит

Бившата на Люси Дяковска я докара до фалит

Поп звездата Люси Дяковска е изоставила бизнеса си със заведения, който подхвана преди година и половина. В начинанието й помагаше бившата й приятелка Камелия, с която неотдавна приключиха връзката си със зверски скандал. Малко преди раздора двете отвориха в идеалния център на София специализирания бар Coffee Religion, чието меню предлагаше десетки видове кафета. Отделно въртяха и кафене в близост до Зоологическата градина. Откакто обаче певицата от No Angels не подкрепя финансово Камелия, екслюбимата й така се е оплела, че довела до фалит заведенията.Макар бизнесът да е подпомогнат от Люси, кафенетата се водели на името на любовницата й. След раздялата им рижавата дама хвърлила ръкавицата на бившата си, оставяйки я сама да се оправя с бизнеса, съобщава "Монитор". В момента Камелия висяла с доста неплатени сметки към доставчици. Това довело и до затваряне на двете заведения, твърдят запознати.

Изпълнителката с плевенски корени и европейски успех отсвирила не само бизнеса, но и намеренията си да остане да живее в България. Неотдавна Дяковска отпрашила за Германия и заявила твърдо, че скоро не възнамерява да се връща. „Люси има достатъчно ангажименти зад граница, че да стои тук и да си губи времето”, обясни близък до певицата.

Наскоро звездата раздели 47 000 лева с бившата си от продажбата на апартамент в кв. Овча Купел. Той бил купен от Люси, но поради ред причини бил приписан на името на експартньорката й.

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG