Още едно насилено момиченце от изверга Осман смрази Калоянци

Още едно насилено момиченце от изверга Осман смрази Калоянци

Версия за още едно момиченце, насилено от изверга Осман, плъзна в Кърджалийско, съобщава lentata.com. На 2 октомври тази година кърджалийското село Калоянци беше потресено от историята за 8-годишната Джансер, захвърлена в безпомощно състояние в гората на 300-400 метра от селото. Детето е било брутално изнасилено от местен жител, комшия на семейството.Малко по-късно стана ясно, че това е 40-годишният Осман. Той беше арестуван същата вечер след като дал насоки къде е оставил момиченцето. Извергът се гаврел с детето между 18 и 21 часа. За тези часове той е разкъсал аналния сфинктер и влагалищната стена на детето. Малката Джансер разказала на баща си, че се направила на умряла, за да може Осман да я остави на мира. Детето споделя още, че докато я е насилвал, изродът опрял нож в гърлото й.

Но ето най-страшната част от историята. Арестуваният е от влиятелен род и хората в Калоянци се опасяват, че случаят ще бъде потулен. В момента Осман е в психиатрията в Кърджали. Срещу извършителя е образувано досъдебно производство, но големите опасения на семейството на пострадалото дете са, че насилникът ще бъде изкаран луд и няма да понесе адекватно наказание.

Екип на lentata.com отново се е свързал бащата на малката Джансер – Искрен Банков, за да разкрие ужасяващото продължение на историята с местния селски педофил. На местопрестъплението, където са намерени чехлите на Джансер, са били заровени още един чифт детски обувчици: „Бели, лачени обувки, на момиченце около 10-11-годишна възраст“, разказва Искрен. 

Дознателката намерила обувките, докато пострадалото момиченце било още в Спешно отделение. Таткото на изнасилената умира от ужас, че този случай ще бъде прикрит: „Никой не пита, чии са тези обувчици, аз видях белите обувки при разпита на Джансер и съм сигурен на кое дете от селото са, но искам полицията да стигне до името на това дете и да не остави серийния насилник на свобода, защото утре той може да пипа и вашето дете.“

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG