Сензационно и скандално! Жени Калканджиева с купена диплома по право от ЮЗУ Н. Рилски - бъкел не разбирала

Сензационно и скандално! Жени Калканджиева с купена диплома по право от ЮЗУ Н. Рилски - бъкел не разбирала

Евгения Калканджиева се сдобила с диплома по право, издадена от Югозападния университет в Благоевград. По това време проф. Александър Воденичаров е бил декан на Правно-историческия факултет във въпросния университет.

„Жени има диплома за юрист, а не разбира бъкел от тази материя. Попитайте я за конкретен казус и ще видите как мига на парцали”, издават приятели на Калканджиева. Миската обаче била толкова горда с фалшивия си китап, че извадила ксерокопие и го закачила в рамка в офиса на „Визаж”, съобщи „Уикенд“.

Заедно с Евгения Калканджиева под благия поглед на проф. Воденичаров, наричан „Благоевградския Макиавeли”, се „дипломират” цяла плеяда випове като отцепилия се от ДПС политик Гюнер Тахир, бившата шефка на Българското национално радио Поля Станчева, ексшефът на полицията в Благоевград ген. Богомил Янев и много други.

Те са записани по лично настояване на Воденичаров направо във втори и трети курс без да имат това право. Така по съкратената процедура виповете набързо се сдобили с дипломи на юристи/ Пик /

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG