Българската Кончита Вурст: Искам да стана майка, ще си поръчам детеродните органи по интернет

Българската Кончита Вурст: Искам да стана майка, ще си поръчам детеродните органи по интернет
Юни 2014 г. Коцето, предрешен като Кончита Вурст, на рождения ден на Евгени Минчев
 
Костадин Колев - Коцето е виден столичен гей и „драг куийн” артист (“Драг куийн“ се използва за артисти мъже, които представят себе си като жени чрез облекло, макиаж и в повечето случаи - преувеличено женско поведение - б.а.). Роден е в Стара Загора. Основното му амплоа е на фризьор. Онези, които си падат по сексуалната екзотика и транссексуални пърформанси, сигурно са го срещали и из столичните клубове, където се вихри по късните часове из българските нощни заведения под името Дженифър Бенедикшън (Jennifer Benediction). Коцето стана особено популярен покрай рождения ден на Евгени Минчев, където се появи под ръка с него, предрешен като Кончита Вурст. 

После го видяхме с атрактивно присъствие и на гей парада през 2014 година, също като победителката на „Евровизия” и нова попикона. През 2009 година Колев печели титлата „Мистър Гей” във Варна, а няколко години по-късно печели короната на конкурса "Queen Of Caligula" 2012 г. в Пловдив. В момента прави шоупрограми в най-големия български миксклуб в София. Ето и шокиращата му житейска изповед:



- Как предпочиташ да се обръщам към теб – с Коце или с Джени, съответно - в женски или мъжки род?
- Всичко е въпрос на усещане! Ако ме усещаш като жена, казвай ми Джени, но ако ме приемаш като момченце, казвай си ми Коце. Аз съм домакин и на двата образа, така че и двете ме устройват.

- Сподели малко повече биографични данни за теб?
- Аз съм от Стара Загора - града на липите и хубавите жени. Хобитата ми са да хубавея пред огледалото, да си сресвам перуките и да се чудя кой филтър да си избера в „Instagram” - повярвай ми, отнема ми много време... 

- Знам, че майка ти, брат ти и сестра ти те подкрепят в открития начин да изявяваш хомосексуалната си артистична същност. Те ли са най-голямата ти опора?
- Да, семейството винаги са били най-големите ми фенове, но от изключителна важност са, разбира се, и моите приятели, а по-конкретно - моята колежка и приятелка Дона Фокс. 

- Имало ли е ранен период на живота ти, в който си бил подложен на психически или физически тормоз заради отявлената ти сексуална ориентация?
- Жив тормоз си бяха безкрайните намеци и предложения от някои съученици, че дори и учители. Имах един учител по физическо възпитание - женен мъж, на средна възраст, който винаги намираше причина отблизо да ми демонстрира точно как да хващам баскетболните топки, но, повярвай ми,

искаше му се да поиграя със съвсем различни топки

- Защо драг-куин образът ти е кръстен Дженифър Бенедикшън?
- Фамилията на образа ми - Бенедикшън, в буквален превод означава "благословен, просветлен". Още първия път, когато го чух, припознах себе си и на следващия ден дори си направих татуировка с това послание, защото смятам, че всички ние сме благословени с красив и вълнуващ живот, който трябва да оценим и да му се насладим максимално. 

- Колко пари ти струва на месец визията ти? 
- Винаги съм вярвал, че красотата ще спаси света, така че според мен крайният резултат си заслужава всички жертви. Знаеш, че някои от най-луксозните кремове за лице са направени от екстракт от биволска семенна течност. За съжаление обаче финансовата криза в България се отрази и на нас, драг-изпълнителите, и се налага сама ръчно да си набавям съставките - добре че българските мъже са толкова потентни!

Определено е трудно да се поддържа визията на една красива дама - особено с българските стандарти за красота. В нашата държава моделите за подражание и елит са родните ни фолкпевици, моделки, плеймейтки и т. н., така че, разбира се, и аз съм вдъхновена именно от тях. Но, повярвай ми, 

излиза много скъпо да изглеждаш толкова евтино

- Като фризьор или като травестит-танцьор изкарваш повече пари?
- Аз не съм меркантилна - колкото ми дадат, толкова. А за по-голям бакшиш и косата ще им подстрижа, докато танцувам. Но мога да се похваля, че в нито един от занаятите си не се чувствам недооценен. 

- Имаш ли намерение в бъдеще да премахнеш половия си орган и окончателно да се простиш с мъжкия си атрибут?
- О, не, в никакъв случай - колкото се харесвам като Дженифър, толкова се харесвам и като Коцето! Ако премахна половия си орган, не само двата ми образа ще бъдат лишени от доста удоволствия, но и обожателите ми - също. Така че засега запазвам мъжкото си достойнство, а за тези, които предпочитат да ме виждат като природна жена - оставям на въображението им да си представят и въображаемата ми вагина. 

- Вярно ли е, че си бил любовник на собственика на най-известния гей клуб в София?
- Да, вярно е. Аз и преди това бях добре лансиран в клуба, така че връзката ни ми донесе единствено лични дивиденти - успях да си изградя образа за идеалния мъж. 

- Защо се разделихте?
- Връзката ни продължи достатъчно, че да се опознаем до болка и да открием общите си черти - личностно и сексуално. Освен че сме една и съща зодия, се оказахме и с едни и същи сексуални странности - обичаме да експериментираме в леглото - било то с групови полови актове или други неща, за които самата мен ме е срам да разкажа. За съжаление обаче именно страстта ни към други сексуални обекти се оказа и причината за раздялата ни. 

Беше драматично и болезнено!

- В момента поддържаш ли сериозни отношения с някой мъж или свободно изразяваш твоята сексуалност на различни места и с различни хора?
- Аз съм волна пеперуда и мисля, че страстта, която притежавам, е твърде силна и пикантна, за да я държа само за себе си, така че със щедрост я раздавам на мъжете, които я заслужават. 

- Имало ли е известни в публичното пространство мъже, които са те ухажвали или направо предлагали секс?!
- Ами, да, имало е, но не мисля да им правя тази реклама да ги споменавам публично - ако искат ефирно време от мен, трябва да се постараят повече.

- А такива, които в медийното пространство се афишират като хетеросексуални и не дават и дума да се издума, че имат гей уклон?
- Мислиш ли, че един хетеро мъж, дори и да знае, че между краката ми има екстри, би отказал на толкова добре изглеждаща жена?! Те виждат в мен просто една сексбомба. Но за благото на техните семейства ще се въздържа да споменавам имената им.

- Хрумвало ли ти е някога през живота да правиш секс с жена?
- Е, не мога да отрека, че ми се е случвало да лесбийствам, но вкусът на развалена риба не ми понесе на стомаха и бързо-бързо се ориентирах към далеч по-задоволителната форма на шпековия салам. 

- Кога за пръв път прави секс с мъж и се прости с девствеността си, какво беше усещането?
- О, това беше един мой много съкровен момент, дълго време пазен в тайна, защото крехката ми възраст не позволяваше да споделя на когото и да е. Бях едва на 13 години, когато на 1 януари - сещаш се, след дълга и весела новогодишна вечер, страстите на по-големите мои приятели бяха по-"разшибечени" (това означава разгонени), и, без да се усетя, че го желая, с един мой познат Митко си легнахме по приятелски. И както често се случва в моя живот, това също беше драматично и болезнено.

- А кой беше този Митко, струваше ли си да бъде първи в твоя живот?
- Всъщност аз дори не съм сигурна, че името му беше Митко, но да речем, че е си е струвал. 

- Всички транссексуални или травестити твърдят, че правят секс с хетеросексуални мъже. А хетеросексуалните мъже се кълнат, че никога не биха правили секс с мъже! Къде според теб идва разминаването, кой кого заблуждава?
- От собствен опит мога да гарантирам, че 

95% от хетеро-мъжете са склонни да си легнат с травестит 

стига той, разбира се, да отговаря на нужните визуални критерии за истинска жена. А това, че някои от мъжете избират да заблуждават себе си и околните, е техен избор - мен не ме притеснява.

- Кой е най-болезненият ти случай, свързан мъж, с който си бил обвързан с интимни отношения?
- Кой е, няма значение, но му благодаря - направи ме ледена кралица. Ако тука е моментът, в който трябва да драматизирам - да, това беше един от най-тежките моменти в живота ми, който далеч не беше кратък. Стигал съм до какви ли не емоционални крайности, но в крайна сметка благодарение на силно амбициозната ми личност успях да получа това, което искам. И знаеш ли какво - истинската любов трае само до първото нараняване, а след това се превръща просто в маниакално желание за притежание. 

- Ти доста нашумя, когато се появи като абсолютно копие на спечелилия „Евровизия” травестит Кончита Вурст! Чия беше идеята за това и защо вече образът на Кончита не е актуален за теб?
- Разбира се, образът Кончита Вурст е изцяло моя идея, и то съвсем на шега. Евгени Минчев забелязал във Фейсбук моя снимка, преобразен като Кончита, и реши да ме покани на рождения си ден в този образ като изненада за неговите гости. Освен на рождения ден на Евгени като Кончита се появих и на „Гей Прайда - 2014 г.” по покана на Сергей Петков, който организира събитието всяка година. Беше много успешно и интересно, но, както всеки артист, аз имам нужда от разнообразие и дойде време да предложа на аудиторията си нещо различно. 

- Преди началото на „ВИП брадър” се писа, че именно ти ще придружаваш Евгени Минчев в Къщата и ще останеш с него само две седмици. Наистина ли продуцентите имаха такова намерение?
- Да, реално водехме преговори за участието ми в предаването, но някъде по трасето се разминахме. Може би ще работим заедно по следваща тяхна продукция...

- Би ли правил „на живо” секс във „ВИП брадър” и кого би избрал?
- Да ти кажа, искаше ми се да вляза преди Мартин (Мартинов, който е „Мистър България – 2009” - б. а.) да напусне къщата, защото мисля, че с него много добре щяхме да си прекараме. Привлича ме мъжката му красота, както и 

очевидната му сексуална разкрепостеност...

Харесвам мъжете, на които им стиска да показват и по-женствените черти на характера си. 

- От едно твое интервю разбирам, че искаш да имаш и деца в бъдеще. Предполагам, ти ще бъдеш майката...?!
- Явно отчасти си разбрала, скъпа Сесил. Да, разбира се, че аз ще съм майката! Ако се чудиш как - ами, ще си поръчам детеродни органи по интернет! 

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG