Люба Кулезич склонява младежи към блудство!

Люба Кулезич склонява младежи към блудство!

Професионално самоубийство. Така мнозина журналисти и зрители определиха предаването на Люба Кулезич миналата седмица. Впрегната от личната си завист и злоба към вестник „ШОУ”, винаги намиращ пръв най-ексклузивните теми, които й се налага после да „преживя” „втора употреба”, и стимулирана навярно от шефовете си в Нова телевизия, чиито афери единствени вадим на светло, тунингованата бивша критичка стигна дъното. И се /само/изложи така, както дори най-върлите й многобройни врагове и хората, през чиито трупове е минала, не биха могли да я съсипят.„Аутопсия на лъжата. Мръсните тайни на шоубизнеса, изречени на глас” – така бе анонсирано участието на бившата манекенка от агенция „Визаж” и участничка в шоуто „Биг брадър” Галя Литова в последното предаване на Кулезич „На светло”. В него манекенката-киноложка поврътливо се отрече от думите си по адрес на бившата си работодателка Жени Калканджиева и „оня каталог”. В същото време каза в прав текст, че „за тогава той е бил истина” !?! Оказа се, че истината в очите на прокудената от „Визаж” Литова има „давност”. За Люба Кулезич обаче беше търсено... настояще. От целия лицемерен тон на въпросите й зрителят трябваше да остане с убеждението, че Литова изобщо не е била интервюирана от репортера ни Анелия Попова, а всичко написано от нейно име е измислица. Истината, разбира се, е съвсем друга. Аудиозапис на интервюто можете да откриете в БЛИЦ. А на Кулезич скоро ще й се наложи да доказва лъжите си в съда.

Това е втори случай на фиаско, с което само в рамките на месец водещата Кулезич се излага като кифладжийка. Причината? – Съвсем наскоро „ШОУ” я „нокаутира” с унизителното извинение на певицата Нора Нова към изданието ни, което бе повече от опровержение на предаването й в Тв7. 

Крайно време е да кажем на нашите читатели истината 

защо Кулезич е толкова ядосана на „ШОУ”, че вече става смешна в неуспешните си опити да ни отмъсти. Водещата „с усмивка на хиена”, както пишат за опънатата й гримаса из форумите, отдавна скалъпва предаването си „На светло”, като „до тъмно” рови из страниците на „ШОУ”. С ръкавици или пинсети, няма значение – фактът, че го прави, личи от темите в предаването й. Нещо повече - тя дори задава 1:1 нашите въпроси в „своите” интервюта. За да ги реализира, щерката на сръбски партизанин-комунист упорито звъни на репортери от вестника, за да й дадат телефонните номера на героите си, а някои от колегите ни дори е склонявала към „професионално блудство” да й сътрудничат под формата на „консултанти” зад гърба на работодателите си. Една от тях е самата... Анелия Попова – авторката на „несъществуващото” интервю с Галя Литова. Което, пак ще повторим, всеки може да изслуша. И след като репортерите от „ШОУ” обърнаха гръб на тв водещата и престанаха да вдигат телефоните и на сътрудничките й, Кулезич бе оставена насаме само със страниците на вестника като изоставена любовница и, досущ като такава, почна да мъсти, обругавайки по повод и без повод изданието ни, благодарение на което, направо казано, се храни даром. Един от най-парадоксалните случаи бе, когато репортерът ни от Варна бе похвален от екипа й, че е написал „прекрасен материал за покойния владика Кирил”, който след това се превърна в „очернящ” в ефира на Кулезич.
Що се отнася до 

кражбите й 

алармирали сме десетки пъти за тях. Припомняме само няколко от последните случаи на подобно „взаимстване” на теми и герои: В миналото си предаване Любица препита дъщерята на Камелия Воче за отношенията на майка й с Евгени Минчев, след като прочете интервюто ни с Деси Стоянова. Преди това представи нагло и безочливо транссексуалната фолкпевица Никол-Барби за свое „откритие” в седмицата, в която вестникът с интервюто ни с Виктор Парашкевов /кръщелното име на Никол/ беше още по вестникарските будки. Същото се случи малко преди това, когато Кулезич покани за разговор Росен Карана – човекът с маската, наясно с възраждането на ВИС-2, и - забележете - самочувствената тв водеща направо наготово повтори в ефир въпросите на репортера ни Мария Николаева от нейното интервю в „ШОУ”! Кулезич, нима не си давате сметка, че читателите на вестници гледат и телевизия и ви се присмиват на готованското нахалство, претендиращо за „ноу-хау”?! Последното категорично доказателство за това колко отмъстително дребнава и нахална журналистика правите беше извинението на певицата Нора Нова на страниците на вестника ни, след като през 2012-а се опитахте да направите сблъсък между нея и заместник главния ни редактор Еми Мариянска, анонсирайки предаването си по Тв7 „Женски бой ще ви изправи на нокти”. И въпреки че бяхте предупредена, че имаме запис на разговора с Нора Нова, предпочетохте 

скандала пред истината 

и погазихте обещанието си да бъдат чути откъси от този запис. „ШОУ” обаче разполага и със записи на уговорките си за това участие при вас. Репортерите ни са обучени да се застраховат срещу поврътливите приказки на „морални” стожери, окупирали екрана, и персони, чиято истина явно има „срок на годност”. В крайна сметка с „онзи” запис на Нора Нова, певицата, на която очевидно искахте да услужите заради общата си война срещу Маргарита Михнева, беше осъдена наскоро и се наложи да изтърпи и унижението да ни се извини публично в един от последните броеве на вестника ни. А, вие, Любица Кулезич, както обикновено, останахте скрита зад... лъжите и интригите си! Мнозина от онези, които днес се опитвате да убедите в „кристалния” си образ, ви помнят като Лора Кварц от в. „Уикенд”, зад което име криехте избълваните си подлости по адрес на ваши колеги и... приятели!?! Когато ви разкриха, че се криете зад псевдонима, се измъкнахте, че Кварц било артистичен израз на „твърдост на характера”. 

„Въпрос на вкус”, казало кучето и се облизало под опашката... 

Вие сте жонгльор на думи, но често се изпускате. Както когато се опитахте да излъжете за „онези” есемеси с Бойко Борисов, заради които след разобличението във вестник „Галерия” 7 пъти се отрекохте от разговора с нашия репортер Орлин Филиповски и на високоговорител го „заклехте” да не публикува интервюто с вас. За сметка на което „удоволствие” не се посвенихте да му поискате телефона на жената на Мишо Бирата. 

В едно интервю отново пред „ШОУ” недолюбваната от вас „на всяка цена” Маргарита Михнева сподели, че „болката в душата й е по-силна от рака”, а зад болестта стояхте... вие и вашите „сценарни” идеи да я тормозите – я за градинката пред блока й, я за митичния Хубнер и апартамента му... Не се засрамихте, че лъжете дори когато стана публично известен документът за собственост на този апартамент. Домъкнахте болния австриец в студиото си, за да довършите нарочената си за жертва Михнева в ефир. 
Е, списъкът от засегнати явно е дълъг и по тази причина - толкова убедителен, че няма защо да се питаме защо ваши колеги и зрители „деформираха” фамилното ви име до нещо, което имаше качеството на характеристика. Вие с всички сили се трудите в негова „чест”. И напълно го заслужавате! 

“ШОУ”

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG