Яна Маринова спретна Бързи и яростни на 2-годишния Филип от Благоевград

Яна Маринова спретна Бързи и яростни на 2-годишния Филип от Благоевград

Актрисата Яна Маринова подари изживяване от типа "Бързи и яростни" на 2-годишният Филип, който си пада по високите скорости. Историята на малкият герой, който се е родил преждевременно, в 7-я месец, бе разказана от предаването "Предай нататък" по bTV.Историята, която бе наречена "Цветни мечти" е поръчана от незрящия Лъчезар. 

Филип е син на благоевградски артисти. Майката Ива е била бременна в 7-я месец, когато получава контракции, изтичат и водите и часове по-късно на бял свят се появява Филип. Тогава той тежи едва килограм и 100 грама, но пък гласът му се е чул доста твърдо, разказва Ива. "Така започна неговата уникална борба, защото тези деца, които се раждат една шепа, са борците. В "Майчин дом” имаше, за бебета в кувьоз, кинезитерапевт и благодарение на тях, на това, което четем, си дадохме сметка, че има сериозен проблем. Знаех, че Филип има церебрална парализа. Знаех, че ще има проблеми с главата, не сериозни ментални, но все пак проблеми", разказва майката на Филип - Ива.

 

Момченцето по никакъв начин не се различава от своите връстници, говори, мечтае и се интересува от типичните момчешки занимания и хобита, като колите. Филип обаче все още не може да ходи. Родителите му не губят надежда. Те са сигурни, че след посещенията в израелска клиника и след всичко, което те и лекарите правят за Филип, той ще проходи. 

Изненадата на малкото момченце, подготвена от предаването бе актрисата Яна Маринова, която качи Филип на "Ферари", а обучен шофьор го разходи с висока скорост. Още щом зърна колата Филип възкликна: "Това е Ферари". След като заедно с актрисата нахраниха кончетата и пояздиха Вселена, Филип си пожела "червена изненада". И наистина такава имаше. Малкият герой седна в свое червено Ферари с дистанционно управление. Скоро момченцето ще има и друга изненада от родителите си. След няколко месеца на бял свят ще се появи неговата сестричка.

Жена, която навършва 70 години е помолила гостите си да дават пари, вместо подаръци. Събраната сума от 1000 лева, тя е дарила на Филип. Благодетелката обаче е пожелала да остане анонимна 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG