Маг Деси: Разбих бизнеса с проститутки и наркотици на известен мъж, сега се опитва да ме съсипе!

Маг Деси: Разбих бизнеса с проститутки и наркотици на известен мъж, сега се опитва да ме съсипе!
Февруари 2014 г. Десислав Велков, на влизане в Старозагорския съд
 
Екстрасенсът Деси от Пелово е една от най-скандалните личности у нас. Името на Десислав Велков често се появява в полицейските сводки за най-различни престъпления. И все се измъква на косъм. Как и защо, разберете от самия него: 


- Деси, да започнем с това как получаваш дарбата си?
- Получих дарбата чрез Божията сила. Бог е един код, един ръководител на Вселената и източник на енергия. Това се случи през 90-те години, по много странен и страшен начин, в Пелово – чрез счупване на стъкла, разместване на предмети, вдигане на вещи във въздуха... Това стана пред стотина души свидетели, като повечето от тях бяха полицаи и журналисти. Тогава започнах да се занимавам с това да помагам на хората с цел предсказания и биоенергийно въздействие.

- През 90-те усилено помагаш на полицията - как се стигна до това сътрудничество?
- Първата покана, която получих, беше от полицаите Стефан Нейков и Георги Мъндов от Кнежа. Започнах да им сътруднича и се разчу за мен. От Плевенския регион получих покана от Младенов - шеф на полицията в Долни Дъбник. Извика ме и ми предложи да им помагам. По-късно ми предложиха и от плевенската полиция – съдействах на Митко Трифонов, Манол Цанков, Генко Лазаров... Разкрих много случаи. Помня как разкрих жестокото убийство край Плевен. Бяха открили труп, прегазен от влак. Аз разкрих, че вината е в жертвата, а не е убита. Разкривах кражби на коли, издирвани лица, канали на наркотици... Посочвал съм ги къде са и кои са. Много тежки престъпления разкрих. И точно тези хора, които са си изпатили от мен, сега ме съсипват…

- После какво се случи?
- След Плевен отидох директно в Пето районно в София. Там работих за Стефанов, Гергин Пешев към БОП-а. Съдействах и отделно на такива служители. Пешев беше полковник. След това - на Минко Брайков от Транспортна полиция. Когато започнах да се доказвам и да разкривам престъпленията, хората започнаха да вярват. Особено полицаите. През 1995-1996 г. получих покана от директора на полицията Иван Димов чрез Неделчо Иванов, началник кадри в полицията, и Теменужка Желязкова, ме издърпаха нагоре. Директно съдействах и предсказвах с дарбата си на всички тях. След това научиха за мен и от Министерството на вътрешните работи. Стигнах до главния секретар Георги Ламбов, до Иван Татарчев, до президента Желев... На Татарчев му беше неудобно да се свърже с мен и един адвокат от Враца, негов приятел, направи свръзката. 3-4 години бях личен ясновидец на прокурора. Той се допитваше до мен, срещахме се редовно. Иван Сотиров, началник на кабинета на президента, и Тони Бърдарова, секретарка на Желю Желев, разбрали как съм разкрил истината за открадната кола на техен познат и идваха при мен. 

Впоследствие вече и Желю Желев прояви интерес към мен

Той никога не се интересуваше за себе си, интересуваше се само от случващото се в държавата. Казвах му, че България никога няма да се оправи. Казвам го и сега.

- Вярно ли е, че си разкрил убийците на Андрей Луканов?
- Разкрих убийците на Андрей Луканов. Посочих ги. Казах го лично на полковник Пенев и на Гергин Пешев. На 4-5 човека го бях разказал, но нещата се замаскираха. Истинските убийци ги прикриха. Руснаци бяха извършители на убийството, но не тези, които задържаха. Те са невинни.

- Някой друг интересен случай, който е сред разкритите от теб?

- Бях разкрил престъпление на човек, който впоследствие стана министър

С негови приятели. Става дума за крадена кола, бяха на едно стрелбище. Отърва се, не го задържаха, нищо. 
Докато съдействах на органите на реда, нямах никакви проблеми. Но тези хора, които ми помагаха и ми вярваха, се пенсионираха и започнаха атаките срещу мен.

- Кого визираш?
- От велик пред обществото, от човек, който помага на всички – бедни и богати, разчу се за мен, започнах да разкривам големите риби. Не искам да споменавам имена, защото някои от тях все още са на ниво. Започнаха поръчки срещу мен. Става дума за конкретен човек, който е на високо равнище в София. Той все още ме следи и ме преследва. Не е по високите етажи, но все още има позиции. Беше на висока длъжност в държавна институция, но заради мен му се провалиха 3-4 работи относно износ на наркотици и проститутки. Аз го разкрих. Той бе отстранен от длъжност. Теменужка Желязкова и Неделчо Иванов могат да потвърдят това. 

- Кога започнаха проблемите ти? Има доста скандални истории в биографията ти…
- През 2012 година ме набедиха, че съм извършил грабеж в Слънчев бряг. Някакъв сайт ме обвини в престъплението, а малко след това заявиха, че не съм бил аз, но когато вече името ми е опетнено и съм сринат пред обществото... Аз в този период бях в Гърция и сам се обадих в полицията в Слънчев бряг, за да попитам вярно ли е, че ме издирват. Казаха ми, че това са глупости и извършителят е задържан. Петното върху името ми си стои все още в интернет. Може да проверите случая в полицията.

- Тази година също замесиха името ти в престъпление...
- Най-фрапиращият случай беше задържането ми тази година в Стара Загора. Бях там по работа, но от Криминална полиция ми сложиха белезници на улицата и ме държаха 4 месеца в ареста по обвинение, че съм изнасилил момиче в асансьор. Доказа се по три начина, че, когато е било извършено престъплението, аз не съм бил там. Доказа се, че съм невинен. Исках разпечатки на телефона си и чрез тях се установи къде съм бил във всеки един момент. Доказа се, че съм бил в Плевенския регион. Доказах невинността си и по оставения секрет в асансьора - експертизата установи, че са били двама души и ДНК-то нямаше нищо общо с мен. Веднага ме освободиха след това. Поисках записи от жп гарата в Плевен, в гр. Левски и Стара Загора. Не отричам, че съм бил в Стара Загора, но не съм бил на датата, в която е извършено престъплението. 

- Ще съдиш ли държавата?
- Осъдих следствието на Плевен, прокуратурата на Плевен и Районния съд на Плевен. Бях осъден невинен, но после ме оправдаха. В Стара Загора се случва същото. Искам да заведа дело срещу тази, която ме е обвинила. Не ми дават достъп до делото, което е прекратено. Казват ми, че нямам право да се запозная с преписката. Ще си търся правата! Снежина Демирева е подала жалбата срещу мен. Заради нея и грешка на следствието лежах 4 месеца и 17 дни. Ако преценя да съдя държавата отново, тя ще бъде осъдена.

- Каза ми, че знаеш кой има интерес да те натопи в Стара Загора...?
- Мога да назова полицая Тодор Станчев. Преди време отново ме разследваше. Бях обвинен, че съм лишил две момичета от законна свобода и съм ги бил заключил у нас. На по-късен етап прекратиха производството и се оказа, че подадените жалби не са били добре проверени и обвинението не може да се докаже. Разследващият полицай е бил един и същ. Интересно, нали?

- Оттук-нататък какво?
- Надявам се да има справедливост и прокуратурата да вземе мерки срещу това лице, което ме е набедило. На по-късен етап ще реша дали да съдя държавата в Страсбург. Искам да видя първо какво ще се случи с дамата, която ме е обвинила. Подал съм жалба срещу нея и чакам. 

- Ще продължаваш ли да се занимаваш с дарбата си?
- Всичко срещу мен е на лична основа. Искат да ме смачкат и да ме съсипят. 

Много хора ги е страх от мен

Говоря за хора от кръга на престъпния свят. Направиха така, че хората да се отблъснат от мен, да не ми вярват, само и само аз да съм изолиран. Но силата си я имам и ще продължа да помагам на хората.

Едно интервю на Георги СТОЯНОВ
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG