Какво става с младите вдовици на босовете

Какво става с младите вдовици на босовете

Какво става с младите вдовици на босовете, как се живее след смъртта на любимия? Повечето масово се изнасят в чужбина, но пък показаха, че се справят идеално и без стабилното финансово рамо на съпрузите си, разказва "Марица". Ето какво се случва с най-популярните от тях.Как ще продължи живота си последната овдовяла хубавица Роси Черногорова, не е ясно. Тя бе сред най-успешните модели през 90-те преди да се омъжи за Димитър Стоянов и да се оттегли от модния подиум. Тогава красавицата живееше в София и работеше за модна агенция „Визаж”. Канена е за ревюта и фотосесии от най-големите фирми в бранша. А отзивите от представянето като модел са повече от бляскави. Колежки на Роси споделят, че винаги била усмихната и се разбирала с всички.

През 2007 г. тя среща Митьо Лудия и заради него се мести в Пловдив, където живеят заедно. Излиза от светските среди и пази личния си живот в пълна секретност от медиите. След като ражда двете си деца - Наско и Даяна, през 2010 г. окончателно приключва кариерата си. В редките интервюта една от най-красивите българки винаги подчертава, че е много щастлива с половинката си и малчуганите и те са на първо място в живота.


Съпругата на разстреляния банкер Емил Кюлев - Весела, окончателно избяга в Сингапур. Набързо след смъртта на Кюлев тя се омъжи за футболиста Мартин Станков, от когото има и дете. Ритнитопковецът направи всичко възможно да стопи наследените милиони и в крайна сметка изпусна "веселата вдовица", както всички наричаха Весела Кюлева. 



Мая Илиева, вдовицата на Жоро Илиев, хваща пътя за САЩ. За нов адрес си е избрала апартамент в Ню Йорк. Покупко-продажбата на имота е много любопитна, защото продавач всъщност е друга мафиотска вдовица - Ирина на Димата Руснака. Мая Илиева върти моден бизнес с друга видна овдовяла хубавица - Адриана Тюркмен на Фатик. 


Вдовицата на Милчо Бонев-Бай Миле Силвия Панагонова е истинска делова дама - винаги забързана, с делова папка под мишницата и в дискретно облекло. През 1999-та е била кандидат за общински съветник от коалиция "Обединение за царя". Описват я като хладнокръвна "бизнесхиена", с интереси в широк кръг дейности - от туризъм и търговия на дребно до футбол - след смъртта на мъжа си дамата стана мениджър на ФК "Славия". Двете със сестра й Ива управляват в съдружие дялове в крупни фирми на покойния бос - у нас и в Лихтенщайн.


Съпругата на Самоковеца - Ангелинка буквално разцъфна след смъртта на съпруга си. От смотано момиче "от село" тя заприлича на светска делова дама. Неслучайно успя да опази натрупанато от Косьо богатсво и дори да го умножи. Вдовицата надхитри властите в Англия и чудесно лавира между алинеите на българското законодателство. Дотолкова, че по време на т.нар. "запор" над семейното имущество, успя да продаде семейния хотел в Боровец не на кой и да е, а на банкерката Петя Славова. Имуществото на сем. Димитрови само в Лондон се изчислява на повече от 5 милиона паунда. И ако не ги е заработила, Ангелинка добре се справя да ги задържи. Независимо от обвинението в пране на пари.


Дарина Павлова живее в слънчева Италия с 20-години по-младото си гадже Джулио Берути. Актьорът често поставя на изпитание нервите, като позира както майка го е родила за списания и л личния си профил във Фейсбук. Наскоро Дарина Павлова подаде декларация по закона "Цонев-Пеевски" и стана ясно, че чрез офшорка тя и децата на бившия бос на Мултигруп притежават ценно портфолио от хотели в София, Варна, Златни пясъци, Боровец и др. Тези дни Слави Трифонов пък прави отчаяни опити да върне богаташката в България, за да журира новото издание на "България търси талант".

Коментари

  • 13.12.2023, 06:46
    00
    00
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG