ТЪРСИ

Преглед на местния печат

Преглед на местния печат

„Струма“

Болничният шеф д-р Пандев уволнен, отказва да напусне кабинета

Испълнителният директор на МБАЛ – Благоевград д-р Владимир Пандев от вчера е отстранен от борда на директорите и е с прекратени правомощия като управител. На 22 януари е проведено заседание на съвета на директорите на болницата с членове д-р Ралица Калинова, представител на Министерството на здравеопазването, и съдебния лекар д-р Методи Гошев, син на бизнесмена и лидер на БСП в Пиринско Юлиян Гошев.

 

Брат и сестра задържани и разпитани за убийството на петричкия бизнесмен Орхан Изиров

Брат и сестра от Благоевград са били задържани във връзка с убийството на бизнесмена Орхан Изиров от петричкото село Яворница. Двамата са разпитани за връзката им с жертвата след установени контакти по между им.

 

Камион, маскиран като румънски превозва нелегално зеленчуци за борсата в Кърналово

Икономическа полиция – Петрич иззе принтера на пункта на НАП на ГКПП – Кулата и стартира разследване за изготвяне на документи с невярно съдържание, които биха довели до значителни загуби за държавната хазна и укриване на данъци от вноса и продажбата на зеленчуци от Гърция.

 

„Вяра”

Локви и потрошени плочки в центъра на Дупница след благоустрояването за 4,3 млн. лв.: Площад „Свобода” плаче за ремонт, дупничани протестират: Окръжният прокурор Камелия Стефанова да разпореди проверка и да каже кой колко пари открадна

Пешеходците буквално се препъват в отлепени, изпочупени и напукани плочки от жълт пясъчник, участъци с липсващи червени павета и неравности. В последните дъждовни дни при стъпване на отлепена плочка ходещите пеша получават „измиване” на обувките. Обезобразената настилка „краси” централния площад „Свобода“ – от пространството около фонтаните и градинката пред общината, пощата и „Експресбанк” до съда. Отлепени и изронени плочки и откъртени червени павета се забелязват и в района на бившите хали и Гимназия „Христо Ботев”, в зоната към ГУМ и участъка, водещ към Спортната зала.

 

Уволниха шефа на болницата в Благоевград! Д-р Пандев отказа да напусне кабинета, експерти плашат да го изведат с полиция

Д-р Владимир Пандев получи заповед за освобождаване от длъжността управител на МБАЛ-Благоевград. Пратеници на Министерството на здравеопазването начело с председателката на директорския борд Ралица Калинова му връчиха вчера сутринта заповедта, издадена на 22 януари. Рокадата става факт след проведено заседание на борда на директорите. Д-р Пандев обаче категорично отказа доброволно да напусне кабинета си.

 

Новият ОбС шеф на Петрич Благой Калъпсъзов вдигнал два банкета за сближаване на съветниците за сметка на данъкоплатците, крие масрафа, назначил и втори юрист

Велик Личков от „Българска социалдемокрация” в Петрич положи вчера клетва като общински съветник в местния парламент на града. Той заема мястото на досегашния общински съветник Илиян Ушев, който встъпи в длъжност като управител на ВиК-Петрич. Това стана по време на редовна сесия на Общинския съвет в южната община, на която бяха разгледани общо 26 точки.

 

Колеги на Росица Янакиева: Толкова е зле, че ни остава само да се молим, органите й отказаха

Няма промяна в състоянието на зам.-председателката на парламента Росица Янакиева, съобщиха от ВМА късно вчера.

 

Толкова е зле, че лекарите не могат да доловят висша мозъчна дейност, казват нейни колеги от парламента. Органите й отказват. Жизнените й функции се поддържат с апаратура и медикаменти.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG