Цеци Лудата Глава изригна: Мария Илиева е стара жигула с леки джанти!

Цеци Лудата Глава изригна: Мария Илиева е стара жигула с леки джанти!
Скандалният диджей и Кали изпълняват дуетната си песен "Нивата" на сцената на НДК
 
 Цеци Лудата Глава е сред най-популярните родни диджеи. Паралелно той прави също попфолк парчета съвместно със съпругата си – DJ Галка. 

Съвсем скоро се очаква да се завърти и най-новата им песен, която е в колаборация с Джамайката и носи името „Пия за колектива“. Наш репортер се срещна с Лудата глава, който е разочарован от предаването „Х фактор“ и най-вече – от менторката и жури Мария Илиева. 



- Преди няколко дни написа статус във Фейсбук, в който оплюваш поппевицата Мария Илиева. Какво те провокира да се изкажеш негативно за нея?
- Не може една певица, която няма хит от една-две години, да я дават по телевизията и да бъде пример за младите изпълнители! Да ми се прави на голяма звезда, при положение че пее в някакви дупки. Ако не беше Криско да я хване за ушите и да направят една песен, тя просто е една деградирала певица от старото поколение, която се опитва да яде хляб на гърба на новото поколение. Не можеш да даваш пример на младите изпълнители как се правят хитове и как да се държат на сцената, а пък самата тя да се появява на нейните участия в дупките, където пее, с едни къси гащи за 2 лева и потник за 3 лева. И на всичкото отгоре прави концерт и слага 100 лв. за билет! За кое да дам 100 лв.?! 

Аз не бих дал 50 стотинки за концерт на Мария Илиева, защото няма какво да ми изпее!

- „Видимо доволни“ с Криско се превърна в голям хит…? 
- „Видимо доволни“ е песен на Криско, той ги прави тия работи и просто я извика там и тя стана голямата певица! Тя няма нищо общо с R&B музиката и с хип-хопа! Другото нещо е, че на участията си пее някакви песни, които само тя си ги знае. Ако не я дават по „Х фактор“, ще бъде като всички останали деграданти. 

- Смяташ ли, че журито на „Х фактор“ е компетентно и стои добре на мястото си, че думите им имат тежест…?
- Според мен жури на такъв формат, в който млади звезди тръгват да се изкачват, трябва да е някоя истинска звезда. От тези всичките хора, които са седнали на тази маса, аз не виждам нито една звезда! Мария Илиева може да е била някога, ама сега не! Тя и на баща ми жигулата беше модерна преди 20 години, но сега вече не е. Мария Илиева е една жигула с леки джанти, разбираш ли?! 

И да ми ходи с едни и същи обувки, голямата звезда! И защо иска 100 лв. за концерта си?! Като е толкова голяма певица, защо не направи някои благотворителни концерти, да помогне на хората, да даде пример на младите изпълнители?! А не да слага 100 лв. вход за концерта си, а като иде на участие, не пее на живо даже. 

- Не пее на живо?! 
- Тя ходи по участия с озвучител и мениджър. На последното си участие, няма да казвам в кой клуб, мога даже да изкарам видеозапис от камерите, дойде и изпя 4 песни, които никой не ги беше чувал. В клуба имаше над 800 човека, които заспаха на нейните песнички. Когато излезе Криско, хората се взривиха, това е. Дойдоха в 4 часа следобед да правят чексаунд, през цялото време й пищеше микрофонът. Нея ли трябва да имат младите за пример?! Ужас, к*ра ми да яде! 

И тази Саня, дето държи всичките певци, събрала там всякакви боклуци от предаването – Моисей, Ангели-Мангели, дето до вчера са свирили на улицата, говори им някакви глупости, прибира им парите и на тях дава някакви трошички. Надигат се сега срещу нея, но никога не могат да я съборят. Те имат договори с нея, подписали са се, има неустойки и сега ще видиш какво ще стане! 

А мястото на Саня е в затвора!

Ако на някой му пука за изпълнителите в България, то трябва да я приберат и да се води следствие. А не да й пускат аванта да говори по телевизията. Ама ако един циганин открадне кокошка от комшия, веднага ще го вкарат в затвора! Дай да вкараме тези, които крадат многото пари! Александър Томов, дето го оправдаха за Кремиковци и ЦСКА за толкова пари! Той не бил взел нищо, случайно го набедили... Защо не дойдоха мен да ме набедят?! И защо никой не застана пред камерата и да каже защо са го оправдали, а всички бягат. Защо бягат – защото са насрани гъзове и са взели пари. Всички вземат пари и затова сме на това дередже.

„Х фактор“ го оценяват хора, дето не са никакви фактори. И тоя Саки (разбирай Заки – б.а.) каза голяма глупост в едно предаване – вече не се били произвеждали грамофонни плочи. Абе ей, льольо, вземай мотиката и отивай да копаеш бостана! В цял свят има магазини за плочи, той луд ли е?! И в това предаване работата е на кого си човек, а не дали заслужаваш да си на този стол. Мария Илиева, ако я спрат от това предаване, умира. Лили Иванова що не отиде в такова предаване – защото няма нужда! Те ако не са от това предаване да дават пари на Мария Илиева, е дотук - кой ще я извика на участие тая?! И ми избират там някакви изпълнители, оценяват ми ги… И този Славин, първо, няма визия; второ, стилът му за България не е подходящ, виждам го в някакъв рок бар да пее за 60 лв. хонорар. 

Cecy_vatre1.JPG

- Лошото е, че с тези млади таланти, които участват в подобни формати, нищо не се случва след края на формата, бързо се забравят и никой не е успял да се наложи на музикалната сцена… 
- Айде де, кажи ми един формат, след който някой участник да е успял?! Да, стават рекламни лица на безалкохолни, на бира, оня Рафи го гледам ресторант рекламира. Това какво общо има с пеенето?! Той, 

Рафи е умрял от глад 

– колко участия има?! Дай да изкараме да видим колко участия има, да видим и Мария Илиева колко участия има! Иска по 2000-3000 лв. на участие – колко от тях декларира, дава ли фактури на тези участия, на които ходи… Но ако не е Криско, то няма и кой да я извика нея. Тя е една медийна личност, набивана на хората в очите. Аз ако извикам Емо Чолаков на участие, ще бъде по-добре от нея, поне има какво да им каже. Тя няма какво да им изпее, пък ще ми прави концерт за 100 лв.! Пуснете си всички епизоди на предаването да видите, че тя е с едни и същи черни обувки! 

- Говори се, че тя има взимане-даване с всеки, с когото работи. В този ред на мисли да не би да сте имали някакви допирни точки и ти в момента да си ядосан и затова така да я „храниш”?
- Аз с животни секс не правя! 

- Спомена, че Мария Илиева би трябвало да се замисли за благотворителни концерти, но в предварителния ни разговор ми каза, че ти си подхванал нещо подобно, нали така?
- Аз ще направя това, което трябва да се направи! Аз съм известен диджей и искам да дам пример на останалите популярни личности какво трябва да се прави. Когато човек цяла година лапа, трябва от време на време да се правят някакви благотворителни партита. Сега аз ще направя 4-5 партита – няма да събирам пари, просто ще отида при бедните хора, при децата в домовете, ще отида с техниката си и ще им направя някакво шоу, ще подаря две торти и няколко безалкохолни. Дребни работи, аз не съм човек, който може да им даде милиони. 

Ще отида при бедните стари хора да им пусна две хора, да ги зарадвам… Аз не правя концерти за 100 лв., може да не съм Мария Илиева, но събирам на участията си повече хора, отколкото тя събира на нейните партита. Нейното място е в „Съдби на кръстопът“, да ходи там да се занимава с бабешки истории. 

В такъв музикален формат като „Х фактор” трябва да има хора, които наистина са просперирали и са пробили на световно ниво – Deep Zone Prodjec, например, които обикалят цял свят. Те правят партита, шоупрограми по света, правят музика, свирят на живо, а Мария какво прави?! Плюе фолкпевиците, а тя е по-зле от тях! Поне фолкпевиците имат визия като излязат на сцената, направени са, а тя ходи с едни гащи за 2 лева и потник за 3 лева и с черни обувки. Даже и на хип-хоп наградите, които бяха в началото на месеца, пак беше с тези обувки. 

- Ти присъства ли на въпросните хип-хоп награди и какво можеш да кажеш за събитието?
- Ходих, да. Мога да ти кажа, че беше 

пълен провал!

Това ако са хип-хоп награди, аз съм „Гласът на България“. На сцената излязоха някакви напушени типове да се разхождат, с малки изключения. Мария Илиева като излезе на сцената да вземе награда, хората я освиркаха! Каква е тя?! Все едно аз да отида да пея с Орлин Горанов и да се бия в гърдите, че съм големият певец! Мария Илиева е една стара жигула, която се опитват да я пудрят, да я лъскат.

- Ако не ме лъже паметта, 100 Кила стана рапър на годината, нали така? 
- 100 Кила май е единственият рапър. Не че много ме кефи мен, просто не мога да кажа на черното червено. Каква е Мария Илиева?! Те подлъгват хората по този начин. Откъде накъде тя ще дава пример на младите изпълнители, където нея никой не я иска и не я вика да пее. Да, ходят да пеят по някакви частни партита на някакви богаташи в някакви ресторанти и вили, но в големите клубове никой не ги иска. Дай да видим къде е имала тя участие? Най-много с Криско да е имала някое, благодарение на него. 

- И докато говорим за награди, идват и тези на фолка. Ти като човек, който работи в клубовете, знаеш кои са отличниците на годината и преценката ти ще бъде най-реална…?
- Ако певиците са мои и аз организирам наградите – аз ще кажа кой каква награда ще вземе. Но наградите не са мои - те се организират от собственика на „Пайнер“ и той си решава на кого каква награда да даде. За мен истинските попфолк звезди в България са Галена на първо място, след това Преслава, Анелия и Джена. Пускам музика в различни клубове, хората искат песните на споменатите изпълнителки. От време на време някоя пиянка се появява и иска някаква от на Оцко мелодийките. 

- Голям скандал гръмна с последната песен на Гергана, която е от композитора Оцко. Оказа се, че той е използвал част от палестинска песен, която е посветена на войната… 
- Оцко е 

хванал едни балъци, взема им парите и ги лъже, че прави авторски песни

А те му вярват… Аз ако съм собственик на музикална фирма, веднага ще му сложа черен печат и няма да позволя да мами изпълнителите ми повече. 

Cecy_vatre2.JPG

- Той е любим композитор в момента, най-актуалният…? 
- И на мен любимата ми певица е Сашка Васева, но хората я плюват, нали?! (смее се) Сашка си е Сашка. Тя е любимка и на Криско, участва в новия му клип. И те се събраха, за пари всичко става. Криско е скрит фен на Сашка от малък и сега е моментът да се изкефи на видеото с нея, може да осъществява някаква детска мечта (смее се). Според мен някой трябва да вземе една голяма лопата и да изрине всичката измет, всички излишни фигури – певци, певици, фокусници, водещи и т.н. 

- Две фолкпевици – Анастасия и Адриана, буквално срамят името на фолка. За едната стана ясно, че е „платено момиче”, а другата се похвали, че е снимала порно…?
- Аз не съм чул името на тази Анастасия и дори не знам как изглежда. Адриана не е проститутка, тя е евтина проститутка в Холандия ли, в Дубай ли, в Китай ли – лапа, ближе, каквото й дадат. Не съм я виждал с очите си, но много хора са го коментирали това. Надявам се, ако някога ми се наложи да си извикам проститутка, да не дойде тя! Остави я тая, няма да говоря за нея и да й правя реклама! Искам просто да няма хора като Мария Илиева, които подлъгват младите изпълнители. Тя не е пример. Тя не ги бута напред, а назад. Може да има гласови данни и да може да пее, но и певицата тук в квартала също може да пее. В комисията на такива големи предавания трябва да има и чужденци. 

- Твоята работа на диджей те сблъсква всяка вечер с подобни хора, които са популярни в публичното пространство и парадират, че са значими фигури… 
- Знаеш ли какво предлагам аз - ако някой се съмнява в моите думи, искам целият попфолк бранш в България, и не само, да го строим и да направим тест за наркотици. Аз също ще се наредя на опашката! Да строим всички – от танцьорки до изпълнителите. Нека да пробваме! Ще се броим на пръсти тези, които сме чисти. Ако някой си мисли, че аз вземам някакви работи и не съм добре, мога да дам веднага проба. И след това да посочвам аз кои да идват да се пробват на теста. Не знам дали са шмъркалки или са друсалки, но ако вземат на всички проба за наркотици, ще стане бум в България. Дай да видим и Мария Илиева как е – пуши ли трева, взема ли наркотици. Тези, дето ми се правят на пример за младите. Какъв пример – позор, нискобюджетки персони! 

- Говориш, че всички се правят на звезди, а в действителност не са. Но можеш ли да изброиш някое име, което все пак заслужава да бъде почитано?
- За мен звездите в България са Лили Иванова, Васил Найденов, Георги Христов, дует „Ритон”, Слави Трифонов, „Ку-ку бенд”, Галена, Преслава, Анелия, 100 Кила - гледам от всеки бранш да ти кажа по някое име. Може и да съм пропуснал някого. Това за мен са звезди. 90 % от шоубизнеса живеят на квартири, колите им са на лизинг – да направим една справка и да видим кой какво има. 

Какви звезди сте вие?! Пуснете си МТВ да видите какво дават там, как живеят звездите – в палати! А нашите звезди си правят интервютата по кафетата, как да покани журналиста у тях, като тя спи с едно бахливо одеяло, легнала в ъгъла като животно. 

- Нека сега сменим малко темата и да разкриеш за щастливото събитие, което предстои в семейството ти…
- Като се случат нещата – тогава ще говоря! Сега ще кажа само, че очаквам второто си дете, DJ Галка е бременна в седмия месец. Ако мога да се доверя на докторите, детето ще бъде момче. Щастлив съм, имам си всичко. Май месец, живот и здраве, очакваме да се появи една малка луда глава, за да може да продължи това, което съм започнал. Ако някои хора си мислят, че аз само ходя нощно време по кръчмите и се правя на маймуна, употребявам наркотици, аз имам някакви работи, които си действам. Не съм звезда, но съм човек, който е в час с шоубизнеса. 

А много хора попадат там, без да имат място. Има таксита под наем – може да отидат и да карат таксита, през лятото на пристанището в Бургас търсят товарачи на рапани. Да правят смислени работи, да не си губят времето. Не съм хейтър, просто ме дразнят фалшивите неща в този бизнес и в тази държава. Ако се махне фалшът, нещата ще са много по-добре. Тези, които наистина могат, ще си работят спокойно и ще се развиват, а не да се появяват някакви мижитурки – едната прави свирки във ваната, другата порнофилм снимала, третата върти гъза в дискотеката 

и й бъркат отзад

Cecy_vatre3.JPG

- Имаш ли амбиции да влезеш в политиката, Луна сега обяви такова желание? 
- Мисля и аз да направя вече политическа партия, обаче да не лъжа хората. Тук всеки лъже. А Луна по-добре да влезе в старчески дом, там да пее на бабите и да се кефят. Политиката не е за всеки. Заради всичките тези мухльовци, дето влязоха в политиката, събрани от кол и въже, кой баща му го бута там да става някакъв, всичките ги побутват отнякъде - затова сме на това дередже. 

България в момента има нужда от крайно лява партия – да излезе някой и да лъже хората, да им обещава, да ги тупа по рамото, да дойде на власт и да се наяде. Българите от това имат нужда и сега ще се появи такава партия и ще стане това, което казвам аз. България ще се разруши тотално. Тръгнали да съдят някакви хора за милиони, оправдават ги… Нека първо си оправят дупките по пътищата, за да можем спокойно да отидем и да гласуваме. За да отида да гласувам, на мен ми коства да си ударя колата в 20 дупки. 

Предпочитам да не ходя тогава. Оправете дупките, след това полицаите по пътищата, където вземат рушветите. Почнете от малките неща, а после вече вдигайте пенсии. Създайте на хората, които нямат пари, поне някакъв нормален начин на живот. Има ли значение дали си циганин, дали си българин, дали си турчин – щом живееш в тази държава и ядеш български хляб, значи си българин. Озлобяват хората един към друг. Създайте им условия за работа – дайте им там да чупят камъни, да дялкат плочки, давайте им някакви пари и няма да се краде. На мен ми пишат постоянно циганчета да им търся работа, искат да работят, но няма какво. И в такъв момент се принуждават да отидат да откраднат и да направят зулум. 

Аз нонстоп пътувам по пътищата и нонстоп плащам. Пари винаги ще се вземат от полицаите, та не камери, ако искат снайперисти да им сложат. Пожарникарите нямат якета да гасят пожарите, а полицаите все едно са музиканти – камери, микрофони и всякакви глупости. 

И друго нещо ме дразни – в Германия раждането на дете е безплатно и като се роди, ти дават 14 хил. евро и по 150 евро всеки месец, докато навърши детето 16 години. Тук, в България, за да роди моята жена сега, аз трябва да платя 2000 лв. От Здравната каса й се полагат два прегледа, а на останалите аз трябва да плащам по 50 лв. Едно раждане ти струва 3500 лв. Какво правят циганките – забременява в България, заминава за Германия, прави си един адрес, ражда детето там, взема си парите и се прибира в България, като отново си получава 150 евро всеки месец. И като навърши пълнолетие циганчето, то има и немски паспорт и заминава. Другите държави са си го измислили и затова тук не остана никой. 

И друго нещо искам да кажа - като искат да правят конкурси за красота, нека ги правят без грим. Като ще се появяват с грим, нека прекръстят конкурса на „Мис грим“. Тази новата „Мис Плеймейт“ мога да я взема на бостана да плаши гаргите да не ядат пъпешите и дините. Пълен провал! Сигурно е лапнала на някой „ухото“ и затова е там. Ако взема една мокра кърпа и забърша лицата им, никой няма да ги погледне! И онази черната Анита Мейзер, дъртата силиконка, дето представи най-грозните жени на България пред света!?... Имаме толкова хубави жени, а на конкурсите само някакво вълкоглави се явяват! Всички, които стават миски, са бивши танцьорки и ку***ви. Като почнеш от Елена Кучкова, дето едно време лазеше по пода в дискотеките и се ближеха и мажеха със сметана и си показваше циците, та да стигнеш до Мария Илиева, дето е била гадже на Люси Иларионов (смее се). 

Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG