Цигани пак нападнаха лекарски екип, пребиха шофьора на линейката

Цигани пак нападнаха лекарски екип, пребиха шофьора на линейката

Цигани отново нападнаха лекарски екип. Инцидентът е станал късно снощи. Екип на Спешна помощ е бил извикан в столичния кв. “Орландовци” заради болно бебе. Докато лекарят и сестрата са преглеждали бебето, отвън е бил нападнат шофьорът на линейката и е бил пребит.Сигналът за инцидента е постъпил след 23 часа. Шофьорът е получил медицинска помощ, след което е изписан за домашно лечение. В момента се води разследване за изясняване на причините, довели до инцидента, обясниха пред Topnovini.bg от СДВР.

Шофьорът е с наранявания по лицето и гръдния кош. Един от нападателите е арестуван. Екипът на Спешна помощ е бил на адрес в кв. Орландовци на ул. “Старата воденица” №6 за да помогне на едномесечно бебе. 

Мария Пеева, началник на дневна смяна в Спешна помощ, обяснява, че шофьорът е бил бит заради това, че лекарите са закъснели за адреса. Лекарката и сестрата не са пострадали. Заради побоя е арестуван един от нападателите.

От Спешна помощ посочват, че при едномесечното бебе, чиято майка е на 16 години, парамедиците са идвали вече три пъти. Причината е обрив по лицето на бебето.

Сигналът е бил приет към 19,30 часа, а лекарите са отишли към 22 часа, защото и предния ден е посещавано детето, което не е имало никакво заболяване. По тази причина и е таксувано като неспешно повикване.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG