Преглед на местния печат

Преглед на местния печат

„Струма“

Дама шофьор полетя от 10 м с „Пежо“ след полицейска гонка

След гонка с полицаи дама шофьор излетя с луксозното си „Пежо“ от детелината край старата автогара в Дупница, летя 10 метра и се приземи до главен път Е-79. 25-годишната Паулина Ванегас лъкатушела с пежото по главен път Е-79, за малко не прегазила търговци на зеленчуци на пътя край с. Усойка.

 

Осъдиха България на 15 000 евро за серийно изнасилена в Благоевград студентка, готвена за сексробиня

Европейският съд по правата на човека в Страсбург издаде осъдителна присъда срещу България заради непълно разследване на брутално изнасилване на студентка в Благоевград и опити жертвата да бъде отвлечена за проститутка.

 

Линдзи Вон за пръв път влезе в апартамента си на Голфа край Разлог

Три години след като стана притежател на апартамент в комплекс „Пирин голф енд кънтри клуб“ край Разлог, Линдзи Вон за пръв път прекрачи прага му. Четирикратната носителка на Световната купа по ски алпийски дисциплини видя апартамента си завчера, преди да отпътува за София.

 

Петричанин с условна присъда за лъжесвидетелстване в полза на кума, граничен полицай, разследван за корупция

31-годишен претричанин получи условна присъда за лъжесвидетелство, след като смени показанията си срещу кума си, който бил граничен полицай. Георги Авргинов бил призован на разпит от следовател Анелия Параулска във връзка с разследване за корупция срещу служители от ГПУ – Петрич.

 

 

„Вяра“

Независимият инж. С. Иванов срещу инж. И. Иванов от ГЕРБ в битка за кметския стол в Сапарева баня, във врата им дишат Илчо Дамянов от БСП и Георги Попниколов от „Атака”

Залозите за наближаващите местни избори в Сапарева баня слагат като вероятен кандидат-кмет действащия кмет инж. Сашо Иванов. Източници на вестник „Вяра“ твърдят, че е възможно той да отстъпи кметското кресло в полза на заместника си Васил Маргин.

 

Община Петрич подкрепи „Изгряват звезди” на Таня Тончева с 15 бона, петричани: Кметът Вельо Илиев раздава пари по симпатия

15 000 лв., отпуснати от общинската хазна за фондация „Изгряват звезди” на Таня Тончева, взривиха обществения мир в Петрич. Петричани звъняха в редакцията на вестник „Вяра” и обвиниха кмета Вельо Илиев в разхищение и раздаване на пари по симпатия.

 

Отрязаха крака на общия работник Ангел Димитров от Благоевград след безобидна рана на пръста, с просия и пенсия от 120 лв. събира пари за протеза

69-годишният Ангел Димитров от Благоевград събира милостиня из града, прикован на инвалидна количка, след като губи крака си след 3 неуспешни операции.

Мъжът събираше подаяния на моста на благоевградския пазар, но не пожела да разкаже за сполетялата го беда. 62-годишната Афка Ибрахимова е негова спътница в живота и тя обясни, че до ампутацията на десния крак се сигнало от малка и безобидна рана.

 

Шефът на Инспекцията по труда Георги Бонев метна оставка, перничани: Остана глух за проблемите на работниците от „Софурбан”

Директорът на Дирекция „Инспекция по труда” в Перник Георги Бонев си е подал оставката след завръщането си от платен отпуск. След цяла седмица умуване и категоричното решение на Бонев да се оттегли от поста, оставката му е била приета и той вече е освободен от длъжност.

 

Кметът Васил Бански предизвика бистричани да търкалят трупи пред 4000 гости на Тодоровден срещу почерпка с кебапчета, шефът на следствието Васил Михайлов надъхва доброволците

Над 4000 гости се веселиха на Тодоровден в дупнишкото село Бистрица. Кметът Васил Бански не спря да се суети целия празник да мине по мед и масло. Всички стопани на коне дефилираха, пременени с най-новите си дрехи, сресани и нагиздени.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG