Психоложката Ани Владимирова: Омръзна ми някакви полупияни хора като Иван Ласкин да ме псуват в ефир!

Психоложката Ани Владимирова: Омръзна ми някакви полупияни хора като Иван Ласкин да ме псуват в ефир!
Миналата седмица се появи информация, че психоложката Ани Владимирова е станала обект на измами. Нейни колеги разкриха, че от известно време в интернет пространството се подвизавал „неин профил”, чрез който мошеници отговарят на лични съобщения от името на Владимирова. „Услуги”, за които вероятно са искани и пари, превеждани по банков път… А самата Ани никога не е имала практика да дава съвети или да прави сеанси онлайн! В момента, освен като психолог, Владимирова работи и за предаването „Истински истории”, продуцирано от Иван и Андрей, а преди това дълги години бе част от екипа на „Биг”- „ВИП”- и пр. брадър. Психоложката беше напълно откровена пред „ШОУ” за всички тв интриги, минали през очите, ума и сърцето й:
- Ани, появи се информация, че сте станали жертва на измамници, които се представят за вас във виртуалното пространство, и дори провеждат сеанси по психология!?
- Да, ситуацията е следната – някой си беше направил профил във Фейсбук, защото аз такъв нямам. И хората от IT отдела подадоха оплакване, след което профилите бяха премахнати. Доколкото разбрах обаче, става дума за някаква жена от Плевен, която е решила да се вживява в образа на психолог, раздавала акъл… Много неприятна история се получи. Грозно, но пък, знаеш ли, аз не смятам, че трябва да я издирвам, да й създавам допълнително проблеми на тая женица – достатъчно тревожен е фактът, че се изживява като някой, който не е…

- Появиха се писания за заплашителни смс-си във връзка с предаването „Истински истории”. Беше направен аналог с друго предаване – „Съдби на кръстопът”, с пояснението, че в „историите” се разкриват поверителни случки на клиенти, макар и те да са със сменени имена… И ако при „съдбите” информацията е набавена от съдебни дела и се предполага, че пациентите са поискали разрешение, то в предаването с ваше активно участие, това съвсем не било така?!...
- Такива версии се прокрадват – очевидно от хора, които се дразнят от успеха на предаването! И ние ги знаем кои са! Няма такова нещо! 

Аналози със „Съдби на кръстопът”?! Ами да правят, каквото искат! Единственият ефект и доказателство за мен е това как реагират хората, дали и как гледат. До момента нито някой е реагирал негативно, нито очаквам да се случи. Ние имаме такава терапия и в сайт – и ако имаше такова възмущение, вътре има форум, в който то със сигурност щеше да бъде отразено. Това го правят тия, дето искат да попречат на предаването. На мен ми е все едно – ако искат да му пречат, ако искат да го свалят… - нали разбирате, че на мен това предаване не ми е работата!? Аз нямам нищо общо с телевизията! Никога не съм отишла да се предложа за нищо в телевизията. Нито мъжът ми е Денис Ризов, нито е Нидал Алгафари! Мен изобщо никой не ме бута никъде!

- Често е имало и такива изказвания по ваш адрес, така е…
- О, да! Но мен наистина никой не ме е бутал никъде! Даже напротив! Байгън ми е вече и от „Биг брадър”-ци, и от кастинги, и от всичко! И е все по-трудно да ме накарат да правя нещо. А за „Истински истории” се съгласих, просто защото знаете какво се случи с „Междинна станция”, с Ники Николов и продуцентите. Те излязоха от ТВ7, загубиха големи позиции и… трябваше да направят нов продукт. И тъй като аз ги уважавам, ние работим години наред и знам, че няма да оплескат, нито да освинят това, което правя, им казах „О`кей, добре, момчета, ще ви подкрепя в този момент”. И дори не очаквах, че ще има такива резултати – изобщо! Аз и досега не вярвам в тези резултати… Постоянно им казвам: 

„Хора, това е bTV, тук има нещо нагласено!”

Наистина не вярвам, честно ви казвам! 

- Между другото, често пъти са се чували точно такива изказвания – „тази на кого е човек”?!
- Ами на никого не съм човек! То това е тъжното според мен… - те не могат да си обяснят защо се случва това нещо. 

Да, очевидно е неприятно, че не съм на никого човек!

Очевидно в тези структури винаги някой е човек на някого! Да, и затова не могат да си обяснят защо. Ами просто е – защото когато имам да свърша някаква работа, аз я върша. И ако ви направи впечатление в последните два „Биг брадър”-а не съм се появила един път на лайф! Това ми беше условието към Радо Тушев.

- Защо?
- Защото на мен ми омръзна някакви полупияни хора да ме псуват в ефир! Затова обясних – аз ще си свърша работата като професионалист, но няма да отида в никакъв лайф. И не съм го правила. 

- Кои са тези полупияни хора, които са ви псували в ефир?
- Ами например Иван Ласкин! То нали 

един куп хора излязоха от този формат в някакви неуравновесени състояния

Кой ли не!

- Добре, но защо псуват точно вас?!
- О-о-о, тогава цялата ситуация беше заради горкия Къци Вапцаров! Защото нали го бяха побъркали в Къщата, след което аз го възстанових, той се върна вътре като машина и стигна до края. И те не успяха да го преживеят това! Дразнеха се, че аз съм им „рециклирала” и съживила обекта, който искаха да унищожат! Че „мухльото” изправи глава, върна се и оцеля до края! И съответно – коя е тая, че ще ни бърка плановете да сме големи пичове на фона на някакъв нещастник!… (смее се) Хората просто имат страшно много комплекси. Знаете ли, няма престъпник, който да обича полицай! По същия начин – видите ли, че някой много се дразни от психолози, значи има някакви проблеми, от мен да го знаете! Психарите мразят психолозите!

- От това, което споделяте, излиза, че телевизията не е влязла в ролята на актив в професионално отношение за вас, а е повлияла дори за обратното?!
- Не бих го казала… Нямам някакви проблеми, но когато нещо стане успешно, винаги се намират хора, които започват да се чудят: защо, аджеба, е успешно, не ни харесва, че е така, я да изкараме, че е по някакви други причини! Това е логично човешко поведение. Винаги се хвърлят камъни по някой, ако много се набие на очи! Тоя пък… защо пък не аз! Аз съм си свършила работата, научила съм много, правила съм кастинги с по 17 000-18 000 души, които са минавали през екипа ни, а това е невероятно! И не само това – консултирала съм в такива кризисни ситуации. А пък през колко комисии и институции съм писала обяснения – защо, какво и как е направено с някого, да не ви обяснявам! Напротив – изпекла съм се зверски в тая работа! И е много трудно да ме хванат на професионална линия, затова се опитват да реагират с някакви измишльотини по лична линия. И за мен е обяснимо, но не ме вълнува. Надявам се, че този сезон на „Истински истории” свършва сега, във вторник, и малко ще се успокоят, няма да ме виждат. То те бяха отвикнали, и вероятно бяха спокойни, че сигурно съм умряла (смее се), а пък тия ме изровиха от праха отново (смее се).


Едно интервю на Анелия ПОПОВА
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG