Ето го пилота, който разби самолета в Алпите!

Ето го пилота, който разби самолета в Алпите!

Записите от черната кутия на злополучния полет 4U9525 доказват, че вторият пилот е повел съзнателно самолета към смъртта, съобщи прокурорът на Марсилия Брис Робен, цитиран от „Гардиън”.Той е 28-годишен германец, казва се Андреас Лубиц. В първите 20 минути двамата пилоти разговарят приятелски, след това стават лаконични. Тогава капитанът отправя молба към втория пилот да поеме управлението, докато той отиде до тоалетната.

Докато е сам в кабината, Лубиц започва снижаване. Той е използвал бутони от системата за мониторинг, за да ускори спускането и действията са били съзнателни. "Чуват се няколко викове от капитана да бъде пуснат в кабината, безуспешно. Чука по вратата, но няма никакъв отговор. До момента на катастрофата се чува дишането на втория пилот в кабината", казва френският прокурор.

Робен отказва да определи действията на пилота като самоубийство. "Не е имал причина да прекъсне връзката с други самолети. Дишането му е било нормално. Можехме да чуем викове минути преди самолетът да се разбие"

"Дишал е нормално, не е промълвил и дума", казва Робен. "Абсолютна тишина в пилотската кабина. Нищо, нито дума през последните 10 минути", повтаря френският прокурор.

Според Робен най-вероятната интерпретация е, че пилотът е отказал да отвори и е разбил самолета. "Намерението е било да разруши самолета", казва френският прокурор.

По-рано германската прокуратура в Дюселдорф потвърди, че по време на критичните последни минути в кабината е имало само един пилот.

Коментари

  • 26.03.2015, 04:16
    АКО ГО Е РАЗБИЛ НАРОЧНО СЕГА ДА ГО ЕБАТ ДЯВОЛИТЕ В АДА !
    възмутен
  • 26.03.2015, 04:16
    Ами ако това е вярно, то този е просто психопат. Много ми е съмнително да не минават редовно психологически тестове. Това с откачането не става от днес за утре. Сега ще го изкарат, че е превъртял внезапно! Да видим какво ще излъчат в пространството след 30 минути. За мен това е камикадзе.
    exacta
  • 26.03.2015, 04:15
    Не мога да повярвам. Другото, което прави впечатление е че няколко пъти променят версията - изпращал ли е сигнал за авария или не, първия ден казаха ,че е изпратил.Второ до вчера се твърдеше ,че е изчезнал от радарите някъде около Марсилия . А сега , че става въпрос за 10-тина минути.
    Ива
  • 26.03.2015, 04:14
    Най-вероятно е ГЕЙ-история м-у 2матаПилоти.На снимката Любиц сниман в Сан Франсиско на моста Голдьн ГЕЙт.Сан Франсиско е НАЙ-ГОЯМОТО ГЕЙ сборище в света в квартала КАСТРОживеят 500 ХИЛЕДИ почитатели на мьжките еднополови ласки
    Конрад Аденаеуьр Стифтунг
  • 26.03.2015, 04:13
    ГЕРМАНЦИТЕ СА ОТКАЧАЛКИ И СА МНОГО СКЛОННИ НА САМОУБИЙСТВА. МАЛКО НЕЩО НЕ ИМ Е НАРЕД И АЙДЕ, САМОУБИВА СЕ.......
    hm
  • 26.03.2015, 04:13
    Не вярвам. Най-вероятно се прикрива неудобна за ЕС и САЩ истина.
    ссс
  • 26.03.2015, 04:12
    Това са пълни глупости.Сега ще натопят човека.Бил дишал нормално,никой не може да диша нормално пред предстояща съзнателна среща със смъртта.Първо имаше информации,че са подали сигнал за бедствие,после че са поискали коридор,после че не отговаряли.После беше вдигнат изтребител под тревога,ама той не могъл да открие самолета.Първо бяха падали 8 минути,сега вече са 18 (според Индипендънт). Първо беше тихо в самолета,сега излиза че имало писъци и тропане.Първо извън кабината беше капитана,а сега е втория пилот.Като прибавим и липсващото записващо устройство,нещата вървят към някакъв лош скроен сценарий.
    Lora Nenova
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG