Клането в Банско: Собственик на хотел вилнял в механа, намушкал двама сервитьори

Клането в Банско: Собственик на хотел вилнял в механа, намушкал двама сервитьори

Двама сервитьори – Цветан и Пламен, са настанени в Хирургичното отделение на МБАЛ – Разлог с прободни рани в областта на гърдите след физическа саморазправа със собственика на хотел „Благовец” в Банско – 39-годишния Благовест Слаев.Кървавият инцидент се разиграл пред „Обецанова механа”, която се намира в непосредствена близост до църквата „Св. Троица” в центъра на Банско, съобщава в.”Струма”. Между Цветан и Пламен, които са сервитьори в механата, и Слаев, който пък бил много пиян, възникнал скандал. Двамата служители били принудени да помолят банскалията да напусне заведението, но той започанл да буйства и сервитьорите го изкарали навън. 

Вече на улицата Благовест извадил джобен нож и наранил в гърдите Цветан и Пламен.Двамата са откарани в Спешния център в Разлог, където им е оказана медицинска помощ. В момента те са под лекарско наблюдение, животът им е вън от опасност. 

Агресивният Слаев е задържан в РУП – Банско за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Банскалията е известен в града с буйния си нрав. Зад гърба си има един неуспешен брак, от който има една дъщеря. 

Коментари

  • 27.03.2015, 12:10
    това не е цялата история... ;) съвсем не беше така...
    възмущение
  • 26.03.2015, 04:38
    Какъв бизнесмен бе, тоя е типичен БГ-селтак. Прост и алчен.
    Миро
  • 26.03.2015, 04:37
    Сега ако някой стъпи в хотела на тоя касапин , значи не му е мил живота !!! Та и с нож ходи ?! Какви ли не субекти станаха хотелиери във Банско ! Дано момчетата се възстановят бързо и без последствия !!!
    Е неее
  • 26.03.2015, 04:36
    Какъв бизнесмен, обикновен дрисльо
    1234
  • 26.03.2015, 04:36
    Тия от банско са алчни, прости селяндури. Непрекъснато занимават цялата държава със себе си по всякакви поводи.....противни типове
    Е
  • 26.03.2015, 04:36
    Туй щото много искал да се строи втората кабинка, пък сервитьорите били против.
    Мдааа
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG