ТЪРСИ

Брат Джон от Роженския манастир се появи изненадващо с расото си в нощен благоевградски клуб

Брат Джон от Роженския манастир се появи изненадващо с расото си в нощен благоевградски клуб

Бившият игумен на Роженския манастир, който се титулува като епископ Йоан Богослов Охридски, но е известен и като Ваньо Ранков и брат Джон, се появи изненадващо в едно от нощните благоевградски заведения, където гостуваше фолк славеят Галин, съобщава струма.ком.

Дядо поп, облечен с традиционното си черно расо, бе посрещнат с овации от клиентите на нощния клуб, които се кръстеха при вида му и огромния кръст на гърдите му.

За Брат Джон имаше специално сепаре в клуба, а присъствието му бе подчертано от диджея на нощния клуб, който се умори да сипе поздрави за дядото. Епископ Йоан, известен като най-върлия критик на покойния Максим благослови клиентите на клуба и стана част от купона по- късно, видяха репортерите на struma.com.

П. Петрова

Коментари

  • 02.05.2015, 03:48
    Браво на владиката , само той остана от десния Синод. Всичко е педерасти , гейове и педали по манастирите. Събира си архив и пише книга за патриарх Пимен и Неврокопска Епархия , ходи със студентки на JAZZ, театър, хапва агнета с приятели македонци и пее " Охридското езеро " . И най-важното скъса нервите на всички ... и педерасти от Синода и му дреме на мъдурите ... Мъжкар , пич та дрънка !
    Латинов
  • 20.04.2015, 12:18
    Щом църквата не го ще, и с право, явно е психично болен с натрапливост! Харесва си се в расо и си го носи сякаш го заслужава. Ами така позори църквата, да вземат мерки и да го вкарат в психото за лечение .Ако някой се представя за лекар, а не е го вкарват или в психото, или в затвора!
    Генади,кандидат поп
  • 20.04.2015, 12:18
    Не е никакъв епископ, и Ваня Симеонова много добре зае това. Титлата "Епископ" му е отнета и е с ранг на архимандрид. Освен, че се покая с цел да се върне в БПЦ, никой не иска и за това разхожда расото из Благоевград. Само не знам кой му даде да спи в хотел Ален Мак. Никой от сега действащите митрополити и епископи по манастирите не го иска брат ви Джон. А и как да го иска, в кафе Кристал да пуши пура..
    А.Лазаров
  • 20.04.2015, 12:18
    чакайте не бързайте да обвинявате бпц и синода какво общо има с тях това чучело той отдавна е низвергнат не служи никъде патрона му инокентий от пименовия синод се покая и бе приет обратно ранков не е божи служител както не е и фори светулката
    градски
  • 20.04.2015, 12:17
    Тоя пишман поп носи расото просто от куртоазие, а не защото е Божи служител. Поп менте както се казва! До кога синода ще търпи такива служители, които задоволяват егото си и скандализират обществото
    111
  • 20.04.2015, 12:17
    Това е Срам и позор за Българската православна църква! На такива и на педалите по манастирите, трябва принудително да им се свали расото и да не оскверняват с пошлостта си святите дрехи!
    нан
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG