Утре отварят офертите за две обществени поръчки на Община Благоевград

Утре отварят офертите за две обществени поръчки на Община Благоевград

На 21.04.2015 година от 10:00 часа, в зала № 210 на Община Благоевград ще бъдат отворени  получените оферти за изпълнение на обществена поръчка с предмет: „Избор на изпълнител за упражняване на строителен надзор по време на СМР за обекти на територията на Община Благоевград, съгласно инвестиционната програма на община Благоевград за 2015 г. на две обособени позиции'' както следва:

 

Обособена позиция №1 ''Строителен надзор на следните обекти: 1.„Детска градина в Първо основно училище-Благоевград”, 2. „Придобиване на ДМА, проектиране и изграждане на клетки”, 3 „Основен ремонт и нови строително-монтажни работи и други в двора на Казармата – проектиране и строително-монтажни работи”.

 

Обособена позиция №2 ''Строителен надзор на следните обекти: 1 „Благоустрояване на ул. „Малешевска” –Благоевград по частни „Пътна и „УО”, 2. Проектиране и благоустрояване на ул. „Вл. Проевски” – Благоевград по части „В и К”, „Пътна” и „УО”, 3.Благоустрояване на ул. „Ветрен”  IV микрорайон –Благоевград по части „Пътна” и „УО”, 4. „Благоустрояване на ул. „Роден край” IV микрорайон – Благоевград по частни „Пътна и „УО”, 5. „Проектиране и СМР за отводняване на район около VIII СОУ и ДГ –Благоевград”, 6. „Проектиране и СМР за отводняване на  район около Изчислителния център на ул. „Даме Груев” –Благоевград”, 7.Отводняване на район на Бл. № 84 в кв. „Еленово” – Благоевград;

Максималният разполагаем финансов ресурс на Възложителя за извършване на услугата, предмет на настоящата обществена поръчка, е в размер на 57 210,00 лева без ДДС, който не може да се надвишава.

 

Критерият за оценка в настоящата поръчка е ”икономически най-изгодна оферта”.

П1 - Брой посещения на обект в рамките на един месец – 30 точки

П2 - Срок за изготвяне на комплексен доклад за строежа, след подписване на акт образец 15 – 20 точки

П3 - Предложената цена за изпълнение – 50 точки

 

Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участници и/или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на изискванията за достъп до сградата.

 
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG