Стефани: Наполовина омъжена съм за Фрико, разделени сме, не знам нищо за дрогата и ареста!

Стефани: Наполовина омъжена съм за Фрико, разделени сме, не знам нищо за дрогата и ареста!

Малкия Фрико бил сгащен от ченгетата с 13 пакетчета кокаин на път за местно заведение. Младежът отдавна бил обект на наблюдение, тъй като имало оперативна информация, че той е един от пласьорите на дрога в Благоевград. Наш репортер се свърза с фолкпевицата Стефани, която е омъжена за брата на Юли - Георги Мирчев:

- Стефани, търся те по повод новината, че братът на твоя съпруг е задържан за дрога...

- Не мога да я коментирам тази тема, защото засяга и роднините на почти бившия ми съпруг. Не ме касае изобщо тази информация, защото съм наполовина омъжена. От много време не живея в града, не контактувам с никого и не мога да ти дам информация – дали е вярно, или не.

- Почти бившият съпруг?! Чакай малко, нали преди Нова година се върна при него?

- Понякога нещата не се получават така, както искаме. В крайна сметка, по-добре двама души да не са заедно, ако няма какво да си кажат и т.н.

- Да разбирам ли, че се беше върнала при Фрико само заради дъщеря ви?

- Така е! (въздъхва) Винаги човек трябва да направи компромис в името на детето си, но не с цената на всичко. Когато двама души не се разбират, просто не е полезно и за детето те да са на едно място. Не знам какво ще се случи оттук-нататък, ще поживеем и ще видим. Засега съм оставила така нещата, не съм предприемала някакви съдебни дела и не съм подала молба за развод. Но пък не живеем заедно.

- В предишно интервю ми беше споделила за негови системни изневери. Да не би и сега да е имало такова нещо?

- Аз не съм в Благоевград и нито виждам, нито чувам. Не мога да съм сигурна. Но той е далече от сърцето ми, няма да ме убие, ако е така. Проблемът си е лично негов.

- Не смяташ ли, че нещата, които се случват със семейството на Фрико, ще повлияят на дъщеря ви, когато започне да разбира и задава прекалено много въпроси?

- Не смятам, че ще й окаже влияние. Дай да си говорим реално - нещата са до голяма степен измислени. Човекът не е никак лош, виждала съм го няколко пъти. Ходя му и на свиждане, когато имам време /говори за свекър си, който е в затвора за убийства - б.а./.

Имам някаква представа за този човек и съм установила, че не е такъв, за какъвто го изкарват. Не смятам, че един дядо би навредил по някакъв начин на внучето си. Кръвта вода не става, а той много обича Марта и държи на нея.

- Ти ми говориш за бащата на твоя мъж, но и синовете му не се славят с по-добро име...?

- Нито дядото, нито бащата, нито някой друг може да навреди на дъщеря ми. Реално ако погледнем, и за майка й се пише какво ли не! Постоянно излизат някакви неща и за мен. Ще се постарая да държа детето си далеч от тези неща, да не го стресирам от малко. А когато порасне, ще се постарая да съм от тези майки, които обясняват на децата си нещата от живота. Надявам се да се справя!

- В попфолка също сте заклеймени, че пушите трева и употребявате наркотици – какво е мнението ти за дрогата?

- Да, всички сме слагани под общ знаменател, че сме ку*ви, леки жени и взимаме дрога. Всеки избира как да живее. Ако тръгна сега да ти казвам, че съм против, ще бъде доста банално, защото всеки го казва. Лично аз не съм употребявала. Всеки си решава как да живее живота си, но трябва да се замислят, че това страшно много вреди на организма. В днешно време децата са много разкрепостени и мога да ти кажа, че по заведенията се взимат какви ли не наркотици, а и не само там. А марихуаната дори я пушат пред училищата. Но за това трябва парламентът да помисли, а не ние, фолкпевиците.

 

Блиц на Красимир КРАСИМИРОВ

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG