Благоевград готов за БГ радио

Благоевград готов за БГ радио

Центърът на Благоевград вече е готов за Годишните музикални награди на „БГ радио”. Огромната сцена вече е сглобена на централния площад „Георги Измирлиев”, фонтаните са покрити с плоскости и феновете на БГ музиката ще могат да застават и върху тях. В момента техниците правят последни настройки на озвучаването.

 

За трети пореден път областния център на Пиринско ще е домакин на Събитие №1 в музикалният бранш на България. Грандиозният концерт е утре – 23 май, от 20:00 часа. Звездата на българската музика и победител в първия сезон на X фактор – България – Рафи, ще е водещ на тазгодишното издание на музикалните награди.

 

Много други изненади са подготвили организаторите тази година. Една от тях е, че сцената ще излезе „Легендарна група”, сформирана от Стенли, Йордан Караджов от "Сигнал”, Константин Марков от „Тангра”, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2 и Любо Киров. В шест минути те ще изпълнят микс от осем от най-емблематичните песни на групите.

 

За първи път наградите ще се дават на две сцени. Освен в Благоевград ще има и сцена в Бургас. Там ще бъде връчена една специална награда от екипа на "БГ Радио" - на певицата Тони Димитрова.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG