Отварят фитнес и басейн през нощта, за да се забавляват необезпокоявани Слави и мадамите му

Отварят фитнес и басейн през нощта, за да се забавляват необезпокоявани Слави и мадамите му
Снимка: Иван ГРИГОРОВ
 
Вероятно шоуменът има жилище в тузарския имот, но не посещава СПА центъра и фитнеса през работно време. Хора от персонала издадоха, че всяка вечер, след като хлопнат кепенците „за простосмъртни”, се оставят две гривни за достъп. Пропускът е за Дългия и за негова приятелка, като според мълвата не става въпрос за едно и също момиче.

Водещият избягвал да се появява на публични места и да става обект на коментари от страна на останалите спортуващи, затова се е договорил да ползва басейна и фитнеса през нощта. „Релаксира на спокойствие, като винаги е придружен от жена”, издават нашите източници. 

Във въпросния спортен комплекс ходят доста знаменитости, но единствено Трифонов ползвал специалната оферта. Привилегиите на Дългия били тайна дори за служителите. Те оставяли двете гривни за достъп, без да знаят за кого са предназначени. 

Любопитството им обаче надделяло и на няколко пъти шпионирали кой всъщност влиза в извънработно време в басейна и кой се ползва с чак такива големи привилегии. Те останали изненадани от видяното, тъй като били сигурни, че става въпрос за известен политик, а не за шоумена от телевизионния екран. 



Дългия ще си го мери с Ерос Рамацоти

Слави Трифонов официално обяви датата за новия си концерт. Шоуменът и „Ку-ку бенд” ще излязат на стадион "Васил Левски" за грандиозно музикално шоу на 26 септември. Избраният ден обаче породи доста въпросителни, тъй като по същото време в България ще забие италианската звезда Ерос Рамацоти. 

Slavi_ramatsoti.JPGПрез есента Рамацоти стартира световно турне, с което ще отбележи своя 30-годишен юбилей на сцената. По време на концертите той ще изпълнява най-големите си хитове. В Италия билетите за предстоящите му участия са изчерпани, затова Ерос добави нови дати в програмата си. За гостуването му у нас на 26 септември пък бяха пуснати допълнителни билети заради огромния интерес към събитието. Те са на цени от 60 и 70 лв.

В същото време Слави Трифонов все още не е обявил продажбата на своите „ценни хартийки“. Причината е, че се финализират преговорите с националния стадион. Датата обаче е решена и сигурна, което на няколко пъти бе потвърдено от Трифонов в собственото му шоу.

За музикалните фенове решението му за директен сблъсък с Рамацоти е повече от нелогично, защото така губят почитателите им. За някои пък това е абсолютен автогол от страна на Слави, който може да доведе само до негативни последици около амбициите му да напълни националния стадион. Нещо повече - италианската звазда вече има близо 8000 продадени места. Най-големите фенове на Дългия пък вече започнаха да връщат и да продават билетите си за концерта на Рамацоти. В различни сайтове вече се появиха обяви за търговия с пропуски за шоуто на италианеца, а изглежда, че концертът на Слави Трифонов и „Ку-ку бенд” не може да бъде преместен заради сложните преговори с чуждестранните звезди, които се очаква да гостуват за концерта му на националния стадион. 

Това е втори пореден удар за Ерос на Балканите - концертът му в Белград е пред отмяна заради слабите продажби, след като попадна в конкуренцията на Роби Уилямс, Анастейша и фестивала EXIT.Slavi_2.JPG

Припомняме, че в началото на май Слави обяви новината за предстоящия спектакъл на "Васил Левски". Той ще се реализира заради хилядите, които не успяха да присъстват на концерта в "Арена Армеец" през април. Трифонов определи предстоящото зрелище като "огромен" концерт, на който участие ще вземат приятели на шоуто - големи западни звезди, които са му гостували. Той дори даде като пример Майкъл Болтън, а преди няколко седмици потвърди, че са влезли в преговори с него. Сред останалите звездни гости се спрягат SNAP, Хадауей, Тото Кутуньо, Елена Папаризу, Цеца Величкович и др. Разбира се, няма яснота дали изобщо някой от тях ще се съгласи на подобна епизодична авантюра в родината ни.

Засега в спектакъла на Слави и „Ку-ку бенд” единствените поканени и сигурни участници са сестрите Ясмин и Парис Кирилови от "България търси талант", Крисия и г-н Андреев.

Красимир КРАСИМИРОВ,
Георги СТОЯНОВ
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG