Поп-фолк певецът Ведат: Имам връзка с женен политик с 2 деца!

Поп-фолк певецът Ведат: Имам връзка с женен политик с 2 деца!
Ведат с колежката си Преслава
 
Поп-фолк певецът Ведат (означава „приятел” на арабски), е получил преди дни доста апетитно предложение да влезе в политиката. Той смята, че би намерил своето място в „голямата игра”, но след време, засега залагал на музикалната си кариера. Малко известен факт е, че негова племенница е трагично загиналата в катастрофа поп-фолк звезда Рейхан. Ведат признава още, че е бисексуален и че в момента е влюбен в женен мъж с две деца. Кой е той, разберете от самия певец:


Vedat_vatre1.JPG- Ведат, какво смяташ, че трябва да се знае за теб?
- Като Тони Стораро, имам смесен произход и не го крия. Майка ми е ромка, баща ми е турчин. Родени са в село Вълнари, Шуменско. Живея в Шумен. Талантът ми е да пея. Не съм бил в музикално училище, но от 6 годишен пея. Певицата Рейхан ми беше племенница, но за жалост си отиде толкова млада. Има много музиканти в нашето семейство.

- Кой е най-милият спомен, който пазиш за нелепо загиналата в катастрофа твоя племенница Рейхан?
- Тя беше прекрасен, мил и много истински човек. Едва се сдържам да не заплача, когато говоря за нея. Загубата й не бе никак лесна за всички нейни роднини.

- Самопродуцираш се. От участия ли заделяш пари или някой те спонсорира?
- Да, самопродуцирам се. 

Имам богат спонсор-политик

- Искаш да се занимаваш с политика - нещо в държавата ли те провокира или понеже политиците са силните на деня?
- Моят спонсор е политик и бих искал да бъда в неговата партия някой ден.

- Какво те кара да вярваш, че имаш качества за един бъдещ политик?
- Мисля че, съм дипломатичен, интелигентен и разбирам проблемите на обикновените хора. Имах и предложение да вляза в политиката, но смятам, че ще съм доста млад за това.

- Ти не криеш твоята бисексуалност - не се ли притесняваш от мнението на твоето семейство, съграждани, фенове, а и евентуални бъдещи гласоподаватели?
- Не се притеснявам! Всички сме хора! Имам мъж до себе си и искам да съм първият български политик, оглавил партия за равноправието на гейовете. Искам да легализирам гей-браковете!

- Аз не познавам български политик, който е признал своята би- или гей-ориентация, може би ти ще бъдеш първият, ако това стане реалност...
- Чувал съм, че има много политици в България и чужбина с различна ориентация, в което не намирам нищо лошо. 

- Щом си бисексуален, значи, че освен с мъже, си имал връзка и с жени...
- Имал съм дълга връзка с жена - четири години, в момента живее в Чечня. Тя си беше оттам и след като се разделихме, си отиде, а преди това следваше медицина във Варна.

- Сподели ли с някого, когато за първи път разбра за твоята сексуална ориентация?
- Не съм, даже всички мои приятели ме възприемат, че съм по-разкрепостен.

- Бил ли си влюбен безнадеждно в мъж, който не е отвърнал на чувствата ти?
- В момента съм много влюбен, но не искам да разкривам човека, защото е в политиката. Той много ми помага - спонсорира песните и клиповете ми, 

но не съм с него заради парите

Женен е, има и две деца, но между нас има повече от приятелство и истинска любов. Това са доста лични неща, не искам да разкривам повече за връзката си.

- От коя партия е мъжът, в когото си влюбен?Vedat_vatre2.JPG
- Не бих искал да споделям, защото това би коствало поста на приятеля ми.

- За жените знам отговора, но за мъжете - размера има ли значение и за какво?
- Размерът няма значение, важна е дълбочината на нещата.

- Азис е една от най-големите ни звезди - той е ром, демонстрира своята двойствена сексуална ориентация, но талантът е този, който го прави уникален. Познаваш ли го, искаш ли да си като него или той е недостижим?
- Виждал съм го, но не го познавам лично. За мен няма недостижими и всички сме хора преди всичко. Не искам да копирам Азис. Имам своите фенове.

- Фики Стораро беше обявен за „Певец на годината” за 2014-та година - смяташ ли че е надценен, защото е син на Тони Стораро?
- Определено това е в плюс. 

Баща му много му помага, мисля, че има доста по-талантливи певци

- Пял си на цигански и турски сватби, разкажи ни нещо атрактивно свързано с ромските обичаи?
- Ромските обичаи са доста интересни и колоритни. Сватбата е едно от най-важните събития в живота на всеки ром. Още с раждането на момичето майката започва да приготвя сватбения й чеиз, а родителите на момчето имат грижа за подсигуряване на подслон за бъдещия съпруг. Самата сватба се предхожда от различни по значението си обичаи и обреди. Така в миналото годежът е бил задължителният тест, през който преминавали бъдещите съпрузи. Целта е била както да се даде възможност на младите да се опознаят и обикнат по-добре, така и с по-голяма сигурност те да решат дали да преминат под венчилото. Обичаят се е правел много тържествено.

Vadat_na_secanata_vatre3.JPG- Познаваш ли известни поп-фолк певици, които се продават за пари на богати спонсори в името на кариерата, скъпите клипове и охолния начин на живот?
- Не съм се интересувал. Вероятно скъпите клипове и песни от порядъка на 10 бона не се правят просто с участия, а с наличие на някой спонсор. Или много спонсори...

- Имало ли е екшъни по време на твое участие? 
- Пияни хора е имало, сцени и циркове - също.

- Пияните клиенти опитвали ли са те да те карат да им пееш насила до сутринта или да се гаврят по някакъв друг начин с теб по време на някое от твоите участия?
- Една жена се опита да ме изнасили на мое участие, заключвайки се с мен в тоалетната. Проследи ме и каза, че ако не правя секс с нея, няма да излезна от тоалетната. Обадих се на охраната на заведението и те се намесиха.

- Кой е най-големият бакшиш който си получавал, и от кого?
- 500 евро. Пях една песен около 10 пъти.

Едно интервю на Светлана Терзиева - Сесил
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG