Ето кой влиза във "ВИП брадър"!

Ето кой влиза във
Катя и Здравко от дует "Ритон" и Драго Драганов - Чая
 
Риалити формата „ВИП брадър“ беше под въпрос до последния момент, тъй като нямаше желаещи за „тв цирка”. Продуцентите до такава степен се стреснали от евентуален провал, че започнали да предлагат значително високи хонорари, с което примамили доста интересни персонажи. Договорите все още не са подписани и всичко е под въпрос, но човек на „ШОУ“ разбра ексклузивно готвените за влизане личности: 

Този сезон продуцентите залагат на най-успешния български дует за попмузика с над 35-годишна кариера – „Ритон“. Двамата се съгласили да прекрачат прага на „тв цирка“, за да си направят реклама на последния албум „Пътят към твоето сърце“. Двамата ще гушнат и 6-цифрена сума за престоя си в Къщата, а условията са да разкажат за познанството си с Филип Киркоров, както и за смъртта на родителите си. Тайната основна идея обаче май била да се покажат слабите места на здравото семейство, което до този момент е познато със силната връзка един към друг и безрезервното доверие. Те обаче щели да бъдат подложени на кризисни ситуации в новото риалити, подразбра наш репортер. 

Все още се водят преговори и с Дарина Павлова, а решението й все повече клоняло към „Да“. Макар допреди няколко месеца да бе лице на конкурентната телевизия bTV, Мадам Мулти няма обвързващ договор с тях и спокойно може да се появи в друго риалити по друга телевизия. Продуцентите залагат на нея като име, което може да разкаже прелюбопитни истории от ъндърграунда, както и повече за покойния си съпруг Илия Павлов. Нейното име непрекъснато е забърквано в скандали, интимни отношения с по-млади мъже и интересът към особата й не стихва вече толкова години. Тя борави и с доста пиперлив език, в което се уверихме в словесната й схватка с Илиана Беновска в „България търси талант“, след което журналистката бе уволнена от Слави Трифонов. 

Драго Драганов-Чая също е потенциален участник. Той се е съгласил да влезе в играта, тъй като близките му дружки Катя и Здравко от „Ритон“ ще бъдат вътре. Именно те наговаряли поразително отслабналия водещ и певец да се включи и да си вземе 

хонорара, който не бил никак малък за паднала звезда като него

Опитали да надумат продуцентите да включат и певицата Нели Рангелова, с която Драго си пие чая всяка сутрин, но на този етап тя е аут от играта. 

Сред сигурните участници е и Катя Близнакова, която наскоро се омъжи за грък. Приятели на закръглената чаровница се чудят на нейното решение, тъй като в момента е изключително влюбена и недоумяват как ще остави съпруга си, за да се впусне в това приключение. Всички знаят, че Катя е обсебваща, когато е влюбена и решението й да се включи във „ВИП брадър“ е странно за нея. Тя обаче ще се ползва със специални протекции, издават за народното издание хора от екипа на предаването. 

Луна, която живее от година в България, бе сред най-активните на протестите пред КТБ, с което си спечелила покана за шоуто и без колебание приела. Тя е единствената, която не се е пазарила за хонорара си. В предаването тя ще разкрие откъде е натрупала парите си, както и с какво се е занимавала в САЩ, където живееше дълги години. 

Уговорена е вече и скандалната моделка Катрин Вачева, която нашумя покрай връзката си с футболиста Орлин Орлинов, който я вкара в болница след побой и напълно я обезобрази. 

В „брадърския” отбор се включва още една сексапилна моделка, не по-малко скандална – Светлана Василева, станала известна с измислената авантюра с Гонзо. В момента около блондинката ври и кипи от информация, която тя ще опровергава или потвърждава под покрива на Къщата. В момента Гонзовица е в обтегнати отношения с две от най-известните жени в България – фолкпевицата Преслава и плеймейтката Николета Лозанова, а условието било да разкаже вътре за приятелството си с тях и причината за разваляне на взаимоотношенията им.

Скандалната журналистка Маргарита Михнева също била един от сигурните участници. След като остана без работа и доходи, критичната блондинка ще се включи в шоу, което не е по вкуса й, но пък обещаният хонорар щял да й бъде от полза. 

Михнева била планирана да бъде „черната овца“ в Къщата 

да вбеси останалите съквартиранти и да бъде катализатор за разделянето на два лагера – стари и млади. 
Спрягани са още имената на моделката Цеци Красимирова, Ирена Милянкова, както и легендата Васил Найденов, който обаче не бил особено сериозен в преговорите и вероятно ще отпадне, още повече че вече са уговорени „Ритон“-ците. 

Миглена Ангелова и тази година не е подмината с покана за участие, на която веднага е отказала. Позабравената актриса и певица Деси Тенекеджиева също е ухажвана от продуцентите, но не дава и дума да се спомене за влизане. „Уважавам професионализма на продуцентите и редакторите на шоуто, които от години ме канят упорито да се включа в него, включително и тази година. 

Всяка година твърдо отказвам. Но ако някой ден случайно ме видите там, е добре да знаете, че съм изпаднала в леко умопомрачение и че съм се включила само за изключително високо възнаграждение и в момент, в който имам поне свободен месец, а това досега никога не ми се е случвало“, написа вдовицата на режисьора Стоян Камбарев в личния си профил във Фейсбук. 

Има апетити и към фолкбранша

И тази година продуцентите не са подминали певицата Гергана, която за пореден път отказва. Основната причина е, че чалга-барбито има сериозен приятел, с който дори възнамеряват да създадат семейство в скоро време. Тя е наясно, че едно такова участие ще доведе до поредица от изпитания на връзката им и не е готова да рискува. Опитали са се да убедят и Малина, която пък върти успешен собствен бизнес във футбола и не може да си позволи дълго време да отсъства.

Певицата е прецизна в работата, преглежда всяка подробност и на този етап не може да си позволи да остави бизнеса си, макар да й се иска да се включи в шоуто. Водят се преговори и с друга звезда от фолка, най-вероятно става въпрос за Андреа, която е на път да се съгласи, тъй като от известно време няма почти никакви участия и интересът към нея стихна, а с едно такова участие отново ще се завърне в медийното пространство. Като „контра” се водели преговори с бившата й най-добра приятелка и настояща врагиня №1 – скандалната плеймейтка Моника Валериева, спрягана за новата любовница на Валери Божинов.

Красимир КРАСИМИРОВ
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG