ТЪРСИ

Санирането на блок 36 в кв. „Ален Мак“ върви по график

Санирането на блок 36 в кв. „Ален Мак“ върви по график

Блокът в благоевградския квартал е първият в страната, който ще бъде саниран по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради

 

 

Санирането на първият блок в България по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради върви по график. Става дума за блок 36 входове А, Б, В и Г в благоевградския квартал „Ален Мак“. Вчера строителите махнаха предпазната мрежа от скелето и вече се вижда резултатът от работата им.

 

„Работи се непрекъснато, в 6:00 сутринта работниците вече са на скелето. Не спират и събота и неделя“, коментираха за E79news съседи.

 

Припомняме, че на 23 юни министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, градоначалника на Благоевград д-р Атанас Камбитов и министърът на околната среда и водите Ивелина Василева дадоха старт на строително-монтажните работи по санирането на блок 36 в кв. „Ален Мак“

„Благоевград ще бъде емблема на цялата кампания по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради“, каза тогава Министър Павлова.

 

Крайният срок за завършване на блока е 23 август.

 
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG