Хигиена нулева! Шеф Манчев шокира всички, вижте как готви

Хигиена нулева! Шеф Манчев шокира всички, вижте как готви

Един от най-известните наши готвачи Иван Манчев не е чак такъв привърженик на хигиената, за какъвто се изкарва в предаването „Кошмари в кухнята“. След разказа на очевидец как Манчев готви, може гнус да ви хване.

 

Майсторът на черпака не си миел ръцете дори след излизане от тоалетна, а директно отивал на печката, пише hotarena.net, позовавайки се на столичен ежедневник.

 

За това свидетелстваха очевидци на гнусния навик на надебелелия напоследък тв водещ. Той бил забелязан през уикенда, по време на готварско събитие в София, да излиза от клозета, пропускайки да „уважи“ сапуна и водата.

 

Манчев бе основен герой в състезанието по правена на барбекю, организирано от голяма търговска верига. То се проведе в събота, в Южния парк на столицата.

 

Присъстващ на надпреварата по готвене разказа как шеф Манчев използвал на няколко пъти тоалетните в парка, без след това да отиде до специално сложените преносими мивки. „След като си свърши работата, директно се качи на сцената и започна да пипа храната, която състезателите приготвяха. Да те хване гнус да ядеш след това“, разказа очевидец. 

 

Манчев винаги е бил особено строг именно по отношение на хигиената в ресторантите, които инспектираше в „Кошмари в кухнята“. В шоуто, в което той трябваше да възкресява тръгнали към фалита кръчмета, топ кулинарят правеше неимоверни скандали, ако някой готвач не си мие ръцете през 15 минути или не готви с ръкавици.

 

Оказва се обаче, че явно подобни лоши примери са му повлияли и той самият е започнал да ги следва.

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG