Свидетел на смъртоносния сблъсък на "Хемус": Карах с 200 км/ч, разминах се на косъм, колата пред очите ми се заби в мантинелата, после бе пометена от тир!

Свидетел на смъртоносния сблъсък на

"Сблъсъкът на магистрала "Хемус" стана на метри от мен. Шофирах в лявата лента с близо 200 км/ч. В един момент видях как леката кола започна да изпреварва тира. Водачът, обаче мина много близо до камиона и почти се допря до него. От вибрациите колата се блъсна в мантинелата, чу се много силен звук от спирачки, а после бе пометена от тира", разкри сензационно пред ПИК млад мъж, който се е разминал на сантиметри от най-лошото.

 

Припомняме, че вчера на магистрала "Хемус" на около 55 километра преди София стана тежък инцидент, в който загина един човек.

"Слава Богу успях бързо да натисна педала на газта и да премина покрай колата и тира. С периферното зрение видях как стана катастрофата. В огледалото за обратно виждане забелязах, че тирът се е извил неестествено. Едва след това натиснах спирачката и моята кола поднесе, но за щастие не се ударих", допълни очевидецът.

 

На мястото светкавично е пристигнала линейка. Но медиците не са успяли да върнат живота на жертвата.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG