Мъж запали къщата си, след като жена му го заряза

Мъж запали къщата си, след като жена му го заряза

Едноетажна къща изгоря на ул. „Кукуш“ в Сандански. Огнената стихия е забелязана около 17.00 часа снощи от съседи, които веднага сигнализирали на тел. 112. На мястото пристигнали екип огнеборци и полиция. Пожарът е изпепелил цялата покъщнина.

Задържан е във видимо нетрезвено състояние собственикът на дома Николай Анетов Рангелов, който по първоначална информация е причинил огнения ад.

Мъжът работи към чистотата в града, но имал напоследък семейни проблеми.

“Видях как гори вътре къщата, извиках и други хора и почнахме да гасим с кофи и маркучи. Николай се опита да ни спре, казваше: „Нека изгори, не ми трябва“. Тогава го хванах настрани, за да не пречи да се борим с пламъците. Обадихме се на тел. 112 за помощ, те дойдоха и обезопасиха всичко наоколо до напълно потушаване на пожара. Николай и жена му си имат семейни проблеми, съпругата му завчера даже си е тръгнала заедно с четирите им деца. Тя също е добра жена, работи много по оранжериите, но повече и аз не знам. Предполага, че е бил пиян от мъка, затова е запалил къщата”, разказа братовчедът на Николай Рангелов - Методи Симеонов.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG