Кметът на Бургас под прикритие – тествал горещия телефон на общината

Кметът на Бургас под прикритие – тествал горещия телефон на общината

Информация, че кметът на Бургас Димитър Николов тества най- редовно горещия телефон на общината под прикритие, хвърли в паника служителите му вчера, съобщава „Флагман.бг”.Неотдавна кметът се обаждал като обикновен гражданин и подал сигнал по даден проблем, за да види как ще се справят подчинените му. Никой не го разпознал и последвало бавно придвижване на сигнала. Дежурният първо го свързал с отдел "Озеленяване", оттам го препратили към колегите си от "Екология". Еколозите го върнали обратно към озеленителите.

Градоначалникът се разочаровал от действията на служителите си и бързо взел мерки да създаде нов начин на работа. „В момента вече конкретните сигнали отиват при конкретни общински служители”, казва градоначалникът на Бургас. Освен това обажданията на кмета под прикритие не са секнали.

Общинарите вече непрекъснато са нащрек като звънне телефонът, довериха работещи в администрацията. По същия начин никой не смеел да си тръгне от работа дори и пет минути по- рано. Служителите стояли поне 10-15 минути допълнително "за всеки случай".

В кабинета на Димитър Николов имало монтирана електронна маса, свързана с видеонаблюдението на общината и по всяко време той можел да вижда "движението" на общинските служители./БЛИЦ 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG