ТЪРСИ

Тризначките от „Биг Брадър” правят партия

Тризначките от „Биг Брадър” правят партия

Тризначки Вяра, Надежда и Любов от Благоевград ще направят политическа партия. След като само преди няколко седмици те официално обявиха, че напускат ГЕРБ, момичетата са решили да влязат в политиката и да се борят за правата си по този начин. "Мислят да регистрират собствена формация, с която да се явят на следващите парламентарни избори и са сигурни, че ще влязат в Народното събрание. Убедени са, че хората от Благоевград ще ги подкрепят и ще ги излъчат като депутатки", споделя приятел на момичетата.
Ексцентричните тризначки са ядосани на Слави Трифонов, който непрекъснато жестоко се подиграва с тях и не му остават длъжни. "Слави Трифанов, благодарим за рекламата, но твоя РЕФЕРЕНДУМ няма да го бъде! А,нашата партия....скоро!", написаха в профила си във Фейсбук Вяра, Надежда и Любов.
Според запознати момичетата са решили, че само чрез политическата битка ще могат да се справят с несправедливостите, които се изсипват над главите им през последните години.
В типично техен стил те обявиха причините за раздялата с ГЕРБ преди време. „3 месеца СДС ЛИХВАР НИ ВЗЕХА АВТОМОБИЛА СПОДЕЛИХМЕ НА ГЕРБ ТЕ МЪЛЧАТ СЕЕДНО ТОВА НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО ДРУГОТО Е ЧЕ НИЕ ИМАМЕ ПРОБЛЕМ ЧЕ СА НИ ВЗЕЛИ ПОЖИЗНЕНОСТА ЗА ДВЕТЕ ПАНЕЛКИ ОТ БЛАГОЕВГРАД", гласи дословно обяснението им в социалната мрежа. Според запознати това означава, че някой им е взел колата и пожизненото право да живеят в панелки.
Сред враговете им са Венци Шалявски, който миналата година запорира БМВ-то на Надежда заради дълг към него от 2650 лв., и община Благоевград, която упорито продължава да им търси наем за двете общински жилища в кв. „Еленово“, които преди много години са дадени на майка им „пожизнено“, но без за това да има какъвто и да е документ.
Със сигурност миналата година трите попълваха молби за прием в ГЕРБ и станаха наши членове, но няма отразено по документите ни да са си плащали членския внос, съобщиха от пресцентъра на партията в областния център по повод хвърлените "оставки"./Ретро

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG