Сашо Майонезата не хапва собствените си продукти, съветвал и приятелите си да ги избягват

Сашо Майонезата не хапва собствените си продукти, съветвал и приятелите си да ги избягват

Майонезеният бос Александър Найденов не е ял от собствената си продукция в последните 10 години, разкриват сензационно от неговото обкръжение, твърди столичен седмичник. По информация на негови приятели през 2005 г. Сашо Майонезата си направил рутинни изследвания, които показали завишени нива на холестерола, и така се уплашил оттогава, че отказал консумацията на всякакви мазни храни, включително и на собствената си майонеза, макар в нея съдържанието на яйцата да е минимално.Единственият рисков навик и фактор за запушването на кръвоносните му съдове, който си оставил, бил алкохолът, но пак само в премерени количества. Още по-куриозното в случая с Майонезата е, че той не просто не консумира своите продукти, но и съветвал всичките си приятели да не го правят. 

Антирекламата вървяла няколко години и сред приятелите на бившата му изгора - актрисата Елен Колева. На нея също забранявал да яде майонеза и кетчуп, за да поддържа форма. Факт е, че тя от време на време имаше залитания по вредните храни и закръгляше бузите. В моментите, в които бе заедно с Александър обаче, се виждаше ясно, че е във форма и действително не се възползва от възможността да получи безплатно тонове майонеза от фирмата му.

По информация на близки на Найденов той и досега, 10 години след инцидентното вдигане на холестерола, продължавал да си проверява кръвта всеки месец и при всеки вдигнат пункт на триглицеридите веднага прекратявал всякакво ядене и минавал само на фрешове и няколко литра вода. Изглежда така поддържа и идеалната си форма.

Междувременно преди дни стана ясно, че Найденов вече официално и документално не фигурира в търговските регистри като собственик на „Олинеза", като е продал всичките си активи на своя познат Христо Кръстев. Според непотвърдена информация обаче Майонезата продължава да движи част от бизнеса си в Костинброд по линия на сестринската компания, която основал с подобно име преди повече от 15 години. Пред приятели обаче молел да забравят прякора му, явно и като доказателство за факта, че не е консумирал майонеза от десетилетие.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG