Разгаря се страховита война! Максим Генчев изригна: Милото иска да ме убие, съдя го!

Разгаря се страховита война! Максим Генчев изригна: Милото иска да ме убие, съдя го!

Заплахи, закани и съдебни дела. В това се изразяват взаимоотношенията между актьорите Калин Сърменов, познат с култовия образ на Милото от сериала "Седем часа разлика", и създателят на скандалния филм за Васил Левски - Максим Генчев.Пред "България Днес" Генчев сподели, че е завел дело срещу колегата си след интервю на Сърменов в друга медия преди по-малко от година. Във въпросното изявление Калин се изказва крайно негативно за работата и проектите на Максим, споменавайки, че Генчев заслужава да бъде заврян в дупка и да му бъде нанесен побой.

"Не знам защо каза, че трябва да бъда заврян в дупка и да ми счупят главата. Завел съм дело срещу него. Това е заплаха за живота ми" - изригна пред "България Днес" обиденият Генчев.

"Ако съдът не реагира, ще си сложа охрана. Ако ме приближи на повече от 100 м, ще бъде пребит" - допълва още режисьорът, който се кани да изцоца стабилна сума пари, ако успее да осъди колегата си.

Потърсен за коментар от вестника, Сърменов остана учуден от новината, че срещу него е заведено дело.

"Не знам за какво дело става въпрос въобще. Няма как да коментирам случая, тъй като не съм запознат. Има стотици интервюта с мен, които не съм давал никога. Тук в България сме абсолютно разграден двор и мои думи неведнъж са изваждани от контекст. Максим си прави неговите филми, които не ги прави на гърба на данъкоплатеца и си е негова работа. Моите уважения към него, но той е прекалено емоционален човек", сподели Милото, категоричен, че не си спомня да е имал за цел да обиди колегата си.

Генчев и Сърменов участваха заедно в сериала "Седем часа разлика", откъдето стартираха споровете им. Максим беше бесен, че бива убит в последната серия на сериала, и дори обвини Калин, че има вина за случилото се.

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG