ТЪРСИ

Топ 5 на най-мразените звезди у нас

Топ 5 на най-мразените звезди у нас

Учудващо или не - Евгени Минчев не влиза в тази класация. Оказва се, че има други по-дразнещи за обществото персони. Антония Петрова е една от най-недолюбваните миски и съвсем естествено и най-оплюваната в мрежата. Тя дразни и отблъсква с непрекъснатото си парадиране на луксозния си начин на живот, с тунигованата си визия (видяхме новите й джуки, които са доказателство, че си заслужава прозвището „Мис крокодил”), вадене на кирливи ризи от личния си живот и самоизтъкване.

Докога мис България и мисис Русия ще ни навира в очите тези титли. Парадира с образование, но все още не се вижда резултатът от академичните й знания. И затова оценките и отзивите за нея са на база натрапващото й се поведение в публичното пространство.

Но миската не е сама в тази условна класация на най-оплюваните звезди.

Малко изненадва, но тук намира място и една дама, която се опитава да стане звезда на гърба на талантливия си и успял татко.

И колкото той е изключително приземен и скромен, въпреки огромните си постижения и популярност в цял свят, толкова Мика Стоичкова, красивата му дъщеря, се напъва да фокусира цялото внимание върху себе си с различни средства.

Извади на показ връзката си с талантлив млад актьор, участва в риалити формат, пробва се като журналист, като актриса. Но все нещо не й достигаше, за да постигне така търсената от нея популярност. Може би първо трябва да достигне пословичната упоритост на знаменития си татко, а не да го използва като трамплин за целите си.

Но да не забравяме и представителите на силния пол
Криско, младият рапър, като че ли сам търси скандалите, а и те самите го намират. Талантливият певец, израснал в семейство на уважавани в Габрово музиканти, понякога изумява с поведението си. Негодувание предизвика отказат му да пее на благотворителен концерт за събиране средатва за лечението на болно дете, както и „развихрянето” му преди време, когато изпочупи всичко в хотелската си стая. За текстовете на някои от песните му оставаме безмълвни. Ако нарочно е търсил, вече си е заслужил славата на лошо момче.

Не може да минем без представители на поп фолка
Мария, и без презиме и фамилия е ясно за кого става въпрос. И първата ни асоциация е за едни големи джуки. Тя дразни с агресивното натрапване на личния си живот и преживявания, с претенциите си на звезда, без да се притеснява, че скоро не е имала особени изяви в жанра си. А след сватбата си с младия Гущеров се напъва да става и бизнес дама.

В редиците на оплюваните е редно да се влючи и една двойка, доскоро семейна 
И без да споменаваме нарочно имената на Николета Лозанова и Валери Божинов се досещате, че става дума точно за тях. Те винаги са били в публичното пространство, но напоследък и за миг не слизат оттам.

Разводът им стана повод за много коментари и немалко клюки по техен адрес. И двамата извадиха и вадят на показ изключителни нелицеприятни неща от живота си, с пълна сила се разрази и позатихналата буря между двете съпернички за сърцата на едни и същи мъже.

Взаимно оплюващи се, Николета и Валери предизвикаха и предизвикват подобна ответна публична реакция. За това семейство, което е на път да стане бивше, спокойно може да се каже, че кой каквото прави, на себе си го прави.

Източник: trafficnews.bg.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG