Актрисата Албена Чобанова получи награда "ИКАР" 2017

Актрисата Албена Чобанова получи награда

На ежегодната церемония по връчване на наградите на Съюза на артистите в България, която се проведе вчера под купола на Цирк "Балкански", в международния ден на театъра, актрисата на Драматичен Театър "Никола Вапцаров" – Благоевград, Албена Чобанова, получи награда "ИКАР" 2017.

Статуетката бе присъдена в категорията ВОДЕЩА ЖЕНСКА РОЛЯ за Малама във „Вампир“ от Антон Страшимиров, режисьор Маргарита Мачева.

            По време на своето кратко слово Албена Чобанова благодари на екипа на представлението и близките си: „... благодаря на майка ми и баща ми, че ме родиха в театъра и ми дадоха възможността да отрасна в театъра, благодаря на моята любов Лъчезар Кацарски, че се срещнахме в театъра и до ден днешен ме вдъхновява. Най-много благодаря, че именно там, в театъра се срещнах с режисьора Маргарита Мачева, с която пожелавам на всеки колега да има възможност да работи. ...“

През месец май„Вампир” го очаква ново фестивално участие. Преди няколко дни стана ясно, че представлението е селектирано за МФ Друмеви театрални празници НОВА БЪЛГАРСКА ДРАМА – Шумен 2017.

 

Благоевградската публика ще има възможност да гледа отново спектакъла на 20.04.17г. /четвъртък/, от 19:00ч.

 

Представлението не се препоръчва за лица под 14 годишна възраст.
Билети на касата на Драматичен театър "Н.Вапцаров" - Благоевград или в мрежата на

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG