Перфектно време за голф, класни вина и отлична игра по време на седмия турнир на Катаржина Естейт в Пирин Голф и Кънтри Клуб

Перфектно време за голф, класни вина и отлична игра по време на седмия турнир на Катаржина Естейт в Пирин Голф и Кънтри Клуб

Близо 50 участника се включиха в седмия голф турнир Katarzyna Estate Grand AM и премериха сили за специалните вина на Катаржина.  Винарната е една от най-награждаваните български изби от най-престижните винени конкурси и е носител на близо 300 отличия.

Преди старта на турнира, всички участници бяха приветствани от Асен Десподски, търговски директор на Катаржина, който изрази радостта си от големия брой участници и напомни на всички, че „доброто вино върви ръка за ръка с добрия голфър”, след което им пожела успешна и приятна игра.

По всички прогнози майската събота бе предвидена като дъждовна, но виното на Katarzyna донесе късмет на участниците и времето бе перфектно за голф, без влежи. По време на игрта си, голф участниците имаха възможността да опитат вината от серията CHEVAL DE KATRZYNAи Contemplations 2017,които поддържаха настроението на ниво през целия ден. Форматът на турнира бе индивидуален Стейбълфорд, с допълнение от традиционната специална награда – „Най-близо до бутилката на Катаржина” – награда, обявявана само по време на турнирите на Катаржина Естейт. Отделно от това, спонсорите решиха да наградят и участника с Най-добър Грос резултат. Победителите на деня спечелиха специално изработени за турнира трофеи и селектирани вина на Катаржина Естейт.

Преди награждаването на победителите в турнира, Стамен Стамов – бранд мениджър на Катаржина Естейт, направи презентация на вината, които присъстващите имаха удоволствието да опитат. С добре подготвената си презентация г-н Стамов успя още повече да заинтригува голфърите и техните придружители, като още един път им показа защо Катаржина е лидер в производството на вина в България.

С добрите си голф умения Момчил Шишков грабна специалната награда на спонсорите – Най-близо до бутилката, неговата топка падна на 6м от бутилката на Катаржина, която бе поставена на феъруея на 8-ма дупка. Шишков бе отличен и за наградата за Най-добър ГРОС резултат, той бе награден с магнум бутилка Le Rose Katarzynaи едногодишен Pay&Play абонамент в Пирин Голф и Кънтри Клуб.

В класирането в дивизия А, първото място бе спечелено от Георги Демирев, с резултат от 36 нетни точки, последван от  Иво Димитров с 33 точки и Пламен Мицански, който завърши трети с 31 точки. В дивизия Б, класирането бе доста спорвано, като резултатите на първите двама бяха само с точка разлика. Първото място грабна Ангел Илиев, с резултат от 42 точки. Втори се нареди Христо Божиков с 41 точки, следван от македонецът Илия Остойчич с 38 точки. Победителите на турнира благодариха на Катаржина Естейт за добре организирания турнир и на екипа на Пирин Голф и Кънтри Клуб за добрата организация и добре поддържаното игрище.

След награждаването голфърите и техните гости се насладиха на коктейл в Клубната сграда на Пирин Голф и Кънтри Клуб, в компанията на едни от най-добрите вина на Катаржина, сред които новите им БИО вина – BIO ROSECabernet Franc, Encore Syra, Mavrud 2016и Contemplations.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG