МИНИ ПОЧИВКИ В ГЪРЦИЯ

МИНИ ПОЧИВКИ В ГЪРЦИЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

ОСТРОВ ЕВИЯ

Дати на отпътуване:

5 септември

Цена на човек в двойна стая:

от 349 лв.

Цената включва: транспорт с комфортен автобус, 3 нощувки със закуски и вечери в хотел Philoxenia 3* в Лефканти, входни и пътни такси и билети, медицинска застраховка, водач през цялото пътуване.

 

 

 

 

 

ЙОНИЙСКО КРАЙБРЕЖИЕ /Превеза/

Дати на отпътуване:

22 юли и 2 септември

Цена на човек в двойна стая:

от 399 лв.

Цената включва: транспорт с комфортен автобус, 5 нощувки със закуски и вечери в хотел Preveza Beach 3*, медицинска застраховка, пътни, входни и магистрални такси, водач през цялото пътуване.

 

 

 

 

 

 

ОСТРОВ САНТОРИНИ

Дати на отпътуване:

4 септември

Цена на човек в двойна стая:

от 530 лв.

Цената включва: транспорт с комфортен автобус, 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Атина, 3 нощувки със закуски в хотел Alexandra 3* в източната част на Санторини, пътни, магистрални и фериботни такси и билети, медицинска застраховка, водач през цялото пътуване.

 

 

 

 

 

ОСТРОВ КОРФУ

Дати на отпътуване:

2 септември

Цена на човек в двойна стая:

от 579 лв.

Цената включва: транспорт с комфортен автобус, 5 нощувки на база All Inclusive в хотел Messonghi beach 3* в Месонги, пътни, магистрални и фериботни такси и билети, медицинска застраховка, водач през цялото пътуване.

По време на престоя в Гърция ще имате възможност да се включите в допълнителни екскурзии, за да разгледате близки забележителности, или да изберете някой от еднодневните круизи до близки острови!

 

За повече информация за предпочитаната от вас оферта, не се колебайте да се свържете с Май Травъл!

Всички предложения за почивки с организиран транспорт в Гърция можете да разгледате на: http://www.mytravel-bg.com/почивка-в-гърция/гърция-автобусни-почивки

 

 

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG