За първи път в Поморие Анхиало Classic cars & Jazz fest

За първи път в Поморие Анхиало Classic cars & Jazz fest

Хубавата музика и хубавите автомобили винаги са имали нещо общо – и двете дават увереност, добро настроение и усещане за свобода. За ценителите на джаза и красивите ретро возила за първи път в Поморие се организира Анхиало Classic cars & Jazz fest.

Фестивалът ще се проведе в дните от 14 до 16 юни, като кулминацията за жителите и гостите на Поморие ще бъде на 15.06.2019 г. /събота/. От 10.00 до 12.00 часа в центъра на града и на площада пред НЧ „Просвета 1888” ще бъдат паркирани класически ретро автомобили и такива от линията „Порше”. От 15.30 часа започват джаз изпълненията на „ Blues traffic” в градинката пред църквата „Свето Рождество Богородично”.От 19.00 часа събитието ще се премести отново на площада пред читалището, където Теодосий Спасов - джаз бенд ще провокират сетивата с брилянтен инструментализъм и импровизационно майсторство.

"Джазът е музика на мечтатели", казва самият Теодосий Спасов.  Организаторите канят на фестивала всички жители и гости на Поморие, за да се насладят на концертите и да си направят снимки с уникалните ретро автомобили.a

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG