РЗИ – Благоевград с покана за Конференция “Превенция на социално-значимите заболявания в трансграничния регион”

РЗИ – Благоевград с покана за Конференция “Превенция на социално-значимите заболявания в трансграничния регион”

Регионална здравна инспекция – Благоевград Ви кани на Конференция “Превенция на социално-значимите заболявания в трансграничния регион”, която ще се проведе на 26 юни 2019 г., 10:00 – 16:00 ч., в хотел “Монте Кристо”, ул. “Света гора” №1, гр. Благоевград.

Основен фокус на конференцията е представяне на резултатите от извършването на превантивни прегледи на заболяванията със социално значение в трансграничния регион.

Вашето присъствие е важно за нас, като граждани и представители на организации и институции, пряко и косвено засегнати и/или свързани с осъществяването на процеса по изграждане на по-добри здравни услуги и постигане на териториално и социално покритие на нуждаещите се особено в отдалечените райони.

За да запазите Вашето място, моля попълнете Заявка за участие, и я изпратете на e-mail: projects@biforum.org. Местата са ограничени!

Заявка за участие: http://biforum.org/…/1560772052_reg.form-conference-2606201…

Индикативна програмата: http://biforum.org/…/1560771916_programa-conference_26-jun-…

Събитието е безплатно и е част от трансграничен проект “Подобряване на качеството и достъпността на услугите за социално здравеопазване в трансграничните региони (Health Care Centre)", финансиран по Програмата за сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A “Гърция-България 2014-2020”.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG