ПО СЛУЧАЙ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ - "МЕСЕЦЪТ НА ТРЕЗВЕНОСТТА" В СИЛИСТРА СЕ ОРГАНИЗИРА КАМПАНИЯ "НЕЗАВИСИМ ОТ ЗАВИСИМОСТИТЕ"

ПО СЛУЧАЙ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ -

През месец Февруари - Месецът на трезвеността, Общински съвет по наркотични вещества и Превантивен информационен център по зависимости при Община Силистра организират кампания под надслов «НЕзависим от зависимостите», като oбявяват:

  1. Kонкурс за рисунка на тема «Моят свят - свят без алкохол и тютюнев дим» -за ученици I - IV и V - VII клас;
  2. Конкурс за антиреклама (плакат или видеоклип) на тема : Наркотиците НЕ ти казват "ОБИЧАМ ТЕ"! - за ученици - V-VII и VIII- XII клас;
  3.  

Крайният срок за предаване на творбите е 21 февруари (петък) 2020г. в Превантивния информационен център по зависимости - ул. "Симеон Велики" 135, ет. 2, зала 204 (Младежки дом) и на email:pic_silistra@abv.bg.

  1. Класиралите се на първо, второ и трето място от всяка категория автори ще бъдат отличени с награди и грамоти, а най- добрите творби ще се използват за изработване на информационни превантивни материали.

Седмица на "ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ" - от 24-ти до 28-ми февруари в Превантивен информационен център по зависимости за ученици от V до XII клас. Необходима е предварителна заявка на телефон: 086/820477.

Темите, които ще бъдат представени и дискутирани са както следва:

  • "Наркотиците - познати или не?"
  • "Зависимости на новото време"
  • "Тютюнопушене или здраве?"
  • "Алкохолът - усмихнатият враг на човечеството"
  • "Взаимодействие на марихуаната и синтетичните наркотици - амфетамини и екстази. Рискове и последици", като лектори ще бъдат колегите от Превантивен информационен център по зависимости.
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG