Новия "Майстор на виното" търсят в Кнежа

Новия

За поредна година общината в Кнежа организира конкурс за най-добро домашно вино по случай Деня на лозаря. Всеки производител на бяло, червено вино или розе, може да участва в изложението и да стане „Майстор на виното” за 2020 година. Вината ще бъдат оценявани от жури, а най-добрите винопроизводители ще получат атрактивни награди, подсигурени от местната администрация.

"За участие в конкурса може да подавате своите заявления в сградата на общинска администрация, в стая № 107, до 10 февруари. При записването трябва да оставите своите имена, телефон за връзка и вида на виното, с което ще участвате. Необходимо е всеки участник да донесе 1,5 – 2,00 литра вино собствено производство в деня на конкурса. Изложението ще се състои на площад „Пенчо Янкулов” или при лоши метеорологични условия - в ресторант „Хибрид” на 14 февруари от 10 ч.

Ще спазим традицията, като пресъздадем обичая по зарязване на лозата, а за Вашето добро настроение ще се погрижат фолклорни формации от нашата община! Заповядайте, за да се забавляваме заедно!", призоваха от общинската администрация в града.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG