Официално откриване на новата фабрика на френската фирма PACK EAST в Сливница

 Официално откриване на новата фабрика на френската фирма PACK EAST в Сливница

Още през януари 2020 г. жителите на община Сливница станаха свидетели на знаменателно събитие. С празничен водосвет и в присъствието на кмета на община Сливница Васко Стоилков, председателя на ОбС Милко Миланов, гл. арх. Пламен Попов президентът на френската фирма Матиас Бесет, Венсан Тюал, рък. проекти и др официални лица на 22 януари отвори врати нова фабрика. Всички гости, колеги и приятели видяха модерна, енергийно ефективна, функционална и красива   производствена сграда.
В построяването на производствената база са изпълнени и най-високите изисквания на европейските стандарти. От 1 септември 2019г се произвежда пълната гама опаковъчни и рекламни материали за френския пазар. С откриването на новата и модерна база ще започне разработката и внедряването на нови типове производства – картонени опаковки на луксозни марки часовници, бижута и на Картие, Диор и др.
Модулния тип на конструкцията на производствената сграда предполага в най-близки срокове разширение. На съседни нови терени ще се развие цял комплекс на фирмата, което говори за бъдещите планове на г-н Матиас Бесет, президент и собственик на PACK EAST.  
Важен компонент от тези планове е намирането на специалисти, от което зависи повишаването на капацитета и осигуряване на мощности за продукция и за българския пазар. Да си пожелаем сливничани всеки месец да са свидетели на подобно събитие.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG