Приветствие от Кмета Васко Стоилков за празника на гр. Сливница и 24 май

 Приветствие от Кмета Васко Стоилков за празника на гр. Сливница и 24 май
Уважаеми съграждани,
За мен е чест да ви поздравя от мое име и от името на екипа на община Сливница за празника на града и светлият празник на българската просвета и култура и на славянската писменост 24 май. Условията, в които посрещаме тези знаменателни дни са трудно изпитание, което преодоляваме успешно без да се помрачи светлината в душите ни.
 
Уважаеми учители, творци и дейци на културата,
Изразявам искрена благодарност към всички работещи в системата на предучилищното и училищното образование и култура, за всеотдайния им труд, професионализъм, творчество и иновации в най-добрите български образователни традиции.
 
Скъпи млади хора, абитуриенти,
Нашата община е хранилище на историческа памет, която кара всеки от нас да ходи с високо вдигната глава. Вярвам, че героизмът и достойнството, с които е пропита земята тук, ви мотивират да сте амбицирани и устремени, да извличате най-доброто от възможностите за развитие за нашия град, на нашата общност, на вас самите. Искам да видя и тази година радостта в очите на нашите абитуриенти и да усетя силата на тяхната увереност. През тази учебна година те показаха неподозирани качества на духовно израснали млади хора и заслужават нашето уважение.
Уверен съм, че в тези празнични, но и тревожни дни се усещаме по-силни от всякога и вярваме в успеха на каузата на община Сливница за позитивност, качество и авторитет на всички участници в обществения живот.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG