От 31 октомври кандидатите или бенефициентите ще получават информация на профилите си в ИСУН

От 31 октомври кандидатите или бенефициентите ще получават информация на профилите си в ИСУН

До 31 октомври 2020 г. Централното координационно звено трябва да осигури възможност така, че кандидатите или бенефициентите, ползващи информационната система ИСУН, да могат да получават информация под формата на съобщения в системата. Това е предвидено в Закона за изменение и допълнение на Закона за управление на средствата от Европейските структурни и инвестиционни фондове. Документът е обнародван днес в Държавен вестник.

Когато производствата пред управляващите органи по този закон се провеждат посредством ИСУН, съобщаването на индивидуалните административни актове, издадени в тези производства, се извършва чрез съобщение в ИСУН до съответния кандидат или бенефициент, като към съобщението е прикачен съответния акт. Актът се счита за връчен с изпращането на съобщението в ИСУН.

Когато производствата пред управляващите органи по този закон не се провеждат посредством ИСУН, съобщаването на индивидуалните административни актове, издадени в тези производства, се извършва по реда на Административнопроцесуалния кодекс, е записано в обнародвания закон./agrozona.bg

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG