Данъчното облагане на земеделските стопани ще бъде във фокуса на уебинар

Данъчното облагане на земеделските стопани ще бъде във фокуса на уебинар

Данъчното облагане и социалното осигуряване на регистрирани земеделски стопани ще бъдат основната тема във фокуса на уебсеминар, който ще се състои на 13 май, четвъртък от 09:30 часа. Събитието се организира от Национална служба за съвети в земеделието чрез териториален офис – Ловеч и Национална агенция за приходите, дирекция „Обжалване и данъчно осигурителна практика“ във Велико Търново.

По време на онлайн семинара участниците ще се запознаят със Закона за данъка върху доходите на физически лица. Доходи и данъчни видове доходи. Облагане и необходими доходи. Годишна данъчна основа. Окончателен данък за дохода. Годишна данъчна декларация и други. Освен това ще получат информация, относно осигуряването на регистрирани земеделски стопани по смисъла на Кодекса на социалното осигуряване. Вид осигуровки. Срокове за внасяне на осигурителните вноски и други.

Участниците в семинара ще се запознаят и с очакваните условия за кандидатстване по подмярка 6.3 „Стартова помощ за развитието на малки стопаства“ от ПРСР 2014 – 2020 г.

Участието в семинара е безплатно, но е необходима предварителна регистрация.

Линк за регистрация: https://forms.gle/oyZxjT3VV9A7cua6A

Линк за достъп: https://zoom.us/j/97521936372

ID за семинара: 975 2193 6372

agrozona.bg

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG