ТЪРСИ

Започна раздаването на хранителни продукти на уязвими лица и семейства от гр. Мездра

Започна раздаването на хранителни продукти на уязвими лица и семейства от гр. Мездра
В изпълнение на Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане 2020, съфинансирана от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещи се лица, от 20 септември 2021 г. (понеделник) в Общинския център за социални услуги и дейности (ОЦСУД) - гр. Мездра ще започне раздаването на индивидуални пакети с хранителни продукти на правоимащи лица и семейства.
С хранителни продукти ще бъдат подпомогнати 459 уязвими лица и семейства от гр. Мездра - 377 едночленни и двучленни и 82 тричленни и по-големи семейства, информира Наталия Христова-Горанова, директор на комплекса и председател на Общинския съвет на Българския Червен кръст (БЧК).
Раздаването на пакетите на правоимащите лица в съставните села на общината ще бъде извършено по график от 12 октомври до 12 ноември. Всеки правоимащ ще получи полагащите му се продукти срещу документ за самоличност и подпис.
Списъците на подлежащите за подпомагане лица се изготвят и предоставят на БЧК от Агенцията за социално подпомагане, която е и Управляващ орган на Оперативната програма.
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG