Покана за участие в женския предприемачески проект WINNER

Покана за участие в женския предприемачески проект WINNER

Екипът на проекта WINNER отправя покана към жени, които се интересуват от предприемачество и имат желание да се реализират в тази област, да се включат в проекта! Кандидатствайте до 31 май като попълните въпросника.

За WINNER

Европейският проект WINNER насърчава участието на жените в социалното предприемачество чрез иновативни практики. Инициативата се финансира от програма Еразъм+ и има за цел да преодолее бариерите, които пречат на жените да навлязат в предприемаческата екосистема. Основна целева група са жените от различни уязвими групи, изправени пред бариери (икономически, социални, географски, увреждания дискриминация и др.), които възпрепятстват тяхната реализация.


За кого е поканата?

В проекта могат да се включат жени над 18 години, които: живеят в България, имат интерес към предприемачеството; срещат трудности, които им пречат да се реализират пълноценно и са мотивирани да участват активно в дейностите.

Какво ще правят участниците?

Одобрените участници ще включат в безплатна онлайн програма за обучение и наставничество WINNER, в която да придобият уменията, необходими за развитието на техния предприемачески проект. През следващата година те ще вземат участие и в 2-месечен хакатон, където ще работят в групи за развитие на конкретна идея или продукт или услуга, заедно с опитни ментори.

Какви са ползите за участниците?
  • Учатниците в инициативата WINNER ще имат възможност да подобрят своите компетентности по предприемачество, лидерство, иницииране на промени и социално-емоционални умения, за което ще получат сертификат.
  • Чрез участието си в проектните дейности, те ще разширят своите професионални мрежи като си сътрудничат с други жени – стартиращи предприемачи и с ментори, които ще им помагат.
  • Ще могат да приложат своите знания и умения в двумесечен хакатон, по време на който ще работят в екип по свои идеи, а трите най-добре представили се отбора ще получат подкрепа за популяризиране и професионално развитие.
Не пропускайте възможността да участвате в проекта WINNER и да станете WINNER посланик! Кандидатствайте до 31 май като попълните въпросника.
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG