OnlineTalk: DigiComs ONE и дигиталните комуникации на каузи

OnlineTalk: DigiComs ONE и дигиталните комуникации на каузи
На прага на новия сезон на DigiComs ще се срещнем, за да ви разкажем за нашия социален бизнес модел, който си поставя за цел да изгражда специалисти в дигиталната комуникация на каузите и активизма и да ги свързва с организациите с мисия, като така създава доход и нови професионални възможности за жените.
 
Кога и къде?
1 дек, 14:00 ч. – 15:00 ч. 
Online

Запишете се за участие в разговора, за да разберете подробности:
  • за модела ни работа
  • за предстоящия DigiComs ONE курс - какво е новото и защо си струва да се запишете
  • какво ни свързва и защо DigiComs е различен от всички други.
Срещнете се с част от хората, замесени в курса:
 
Теодора Петрова e професионален комуникатор. Тя е специален гост и ментор в #DigiComs ONE.
 
Нейната кариера стартира във в-к „Стандарт“, след което се насочва към връзките с обществеността. През 2009 г. обаче сърцето ѝ я отвежда и задържа внеправителствения сектор и до днес. От тази година вече е част от екипа на Български дарителски форум.
 
Радина Щерева е дигитален комуникатор от сезон 2 на #DigiComs ONE. Тя има интерес към активизъм по различни теми и проблеми и това я води към курса за дигитални комуникатори на DigiComs. Именно той поставя началото на нейния професионален път в НПО сферата. В момента Радина е стажант към фондация Impact Drive, където трупа практически опит за личното си портфолио.
 
Теодора Иванова-Вълева, създател и основен лектор на DigiComs, изпълнителен директор на Impact Drive  През 2017 г. е сред основателите на фондация Impact Drive като от 2021 г. изцяло се посвещава на организацията. Има богат и задълбочен опит в създаването на авторски обучения по теми, насочени към работата на НПО и социални предприемачи.
 
Срещата ще модерира Диляна Гюрова, част от екипа на DigiComs и Impact Drive.
 
Кои са организациите с мисия? – НПО, социални предприемачи и социални бизнеси, граждански инициативи, всички, заели се да променят света към по-добро. Общото между тях е обвързаността им с конкретна кауза и това, че много често те са фокусирани върху постигането на своята социално значима мисия и невинаги съумяват да представят себе си, своите битки и постижения пред широката общественост.
 
Дигиталните комуникатори на Impact Drive са насреща, за да подкрепят организациите в гражданския сектор именно в този аспект от работата им – да създават съдържание за комуникационните нужди на отделна инициатива или проект по професионален и издържан начин и при зачитане на водещите за конкретната кауза принципи./ngobg.info
 
 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG